именден му е на џорџ денеска - дупли дневнициТу бе, како не отидов денеска, слушам добри дневници давал Милчин.![]()
![]()
ne mu stavaj vaka sliki da ne pocnat da redat i tie sliki od sendvicite i sokcinjata pa da ja napraet temava za vo gurmansko katce da ja prefrlaat moderatori.Мисли си ти, сорос ни ја покачи дневницата, за ваква дневница ке те силувам на улица.. испадни на контрапротест пичко ајде!
Прегледај го приврзокот 120619
Нема такво право никој па ни жена. Мислев за девојкава од клипов, искрено не е ова некаков си напад, а и види 7-8 души се.И? Тоа и дава на право да убива полицајци пошо она е ЖЕНА и под дифолт жена не е пристојно да ја удриш? Конкретно за ситуацијата која си ја цитирал, односно видеото, таа девојка треба да јаде кривична пријава за напад на службено лице.
А затоа ли било...не ми текна.именден му е на џорџ денеска - дупли дневници
Носи си панталони со повеќе џебови, еве ја со два се заебав, едвај дома се вратив, летаа пари по улица.Ту бе, како не отидов денеска, слушам добри дневници давал Милчин.![]()
![]()
Се прашувам само кој би им бил слоганот за контрапротестот?Еве -
Груевски: Во ВМРО-ДПМНЕ почнуваат да се саморганизираат за жесток одговор на сценариото - тоа не е добро
http://www.press24.mk/gruevski-vo-vmro-dpmne-pochnuvaat-da-se-samorganiziraat-za-zhestok-odgovor-na-scenarioto-toa-ne-e
Ова само потврдува кој сака конфликт и кој не сака правна држава. Јас не знам со кој памет утре тие ќе излезат на контрапротест. Од каде толкава омраза кон другата група?
Чек чек, како не е напад? Човекот го апси демонстрантот, а оваа со тупаници го мава и воедно го попречува во работата. Немој да ме сфатиш погрешно, никогаш нит сум удрил нит ќе удрам девојче, а нит пак сум за насилство врз жените, ама сфатете една работа, кога си дел од разјарена толпа нема маж/жена/педер/лезбејка, нема сигурно да те прашаат дали си добра личност пред да ти опалат пендрак или да фрлат солзавец.Нема такво право никој па ни жена. Мислев за девојкава од клипов, искрено не е ова некаков си напад, а и види 7-8 души се.
Ништо страшно не е ова, според мене![]()
A ovie tvoive so se kurcat po temava kako za 20k im go pusele lica so zavrsen fakultet, kade im e mestoto so toj mentalen sklop?Видел 1100 евра и не можел да се воздржи да не се искурчи на форум. Ете тоа е тој ментален склоп што не смее да дојде на власт по ниедна цена. Бидејќи е беден и кога нема моќ.
Ти сеуште мислиш дека и неопределените се финансирани од сорос за да протестираат? Од кај па ти знаеш , в џеб му влезе да видиш дали се бележени од сорос или негови?Видел 1100 евра и не можел да се воздржи да не се искурчи на форум. Ете тоа е тој ментален склоп што не смее да дојде на власт по ниедна цена. Бидејќи е беден и кога нема моќ.
„Моите“ беа плукани, етикетирани и шиканирани пред да почнат да се курчат. Овој видел толку пари за прв пат во живот валда, па се истресол да ја стави сликата на форум. Се што им се случува досега им е малку.A ovie tvoive so se kurcat po temava kako za 20k im go pusele lica so zavrsen fakultet, kade im e mestoto so toj mentalen sklop?
Не мисли он ништо, од штаб така му рекле да мисли, и он мора да мисли така како што ќе му кажат.Ти сеуште мислиш дека и неопределените се финансирани од сорос за да протестираат? Од кај па ти знаеш , в џеб му влезе да видиш дали се бележени од сорос или негови?
Уствари според твојот став нема неопределени, ако си против грујовизмот си соросоид...