Што е ?! Те нервира што пишав зошто се доведуваат до таков низок степен ? Нека бараат правда и протест против МВР и ги подржувам зошто нивниот син им е умрен , одлично е што се организ ира протест. Но зошто не е направен никаков потег од нивна страна да се дозволи да се прави циркус кој се доведува до тепачки и недај Боже мртви . Ако беа паметни, денеска нема да учествуваа, ќе изјавеа дека нема насилство како вчера и не дозволуваат рушење на нивната слика и семејството . Ако им е ок ова ,тогаш нека си продолжат . Си дозволи ја самите себеси да бидат искористени и од ВМРО и од СДСМ за партиски поени . Џонтра од тоа што си деген немам зборови ,знаеш само да навредуваш и пцуеш, не ти се први вакви однесувања и кон мене и кон други членови и пак продолжуваш да се однесуваш вака грубо . Научи се да не пцуеш и контролирај се со бесот и нема да има негаивни реакции кон тебе . Немам никаков проблем кон тебе .... Те нареков деген зошто не се воздржуваш и бараш реакција од мене и ете . Хепи ?! Се надевам дека ќе нема вака да се однесуваме као идиоти и јас и ти со навреди .... Благодарам ... Барем знам дека не сме такви во душа ....