Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
@leandra Па види дата на постовите , far away од моменталната ситуација. Заеби вилицата , моментално половиот орган ми е у поголема опасност да ми го откинат оти мене ми го пушат факултетџии за плата од 20К. :)
Верувам златен. Ти оти си среднист си ги решил. Само така љубоморне душе могу само да ми пуше.

Ф

Флеш

Гостин
2 пати го читам мислењево и уште не ми е јасно што сакаш да кажеш.
Родителите т.е мајка му и брат му на Мартин излегоа да протестираат зашто овие од горе пробаа да го заташкаат убиството на нивниот син и брат. Не трескај глупости, иди глеј австралиска лига и скаутирај потенцијални репрезентативци.

И да, ја као што знам протестанти се религиска заедница.
Што е ?! Те нервира што пишав зошто се доведуваат до таков низок степен ? Нека бараат правда и протест против МВР и ги подржувам зошто нивниот син им е умрен , одлично е што се организ ира протест. Но зошто не е направен никаков потег од нивна страна да се дозволи да се прави циркус кој се доведува до тепачки и недај Боже мртви . Ако беа паметни, денеска нема да учествуваа, ќе изјавеа дека нема насилство како вчера и не дозволуваат рушење на нивната слика и семејството . Ако им е ок ова ,тогаш нека си продолжат . Си дозволи ја самите себеси да бидат искористени и од ВМРО и од СДСМ за партиски поени . Џонтра од тоа што си деген немам зборови ,знаеш само да навредуваш и пцуеш, не ти се први вакви однесувања и кон мене и кон други членови и пак продолжуваш да се однесуваш вака грубо . Научи се да не пцуеш и контролирај се со бесот и нема да има негаивни реакции кон тебе . Немам никаков проблем кон тебе .... Те нареков деген зошто не се воздржуваш и бараш реакција од мене и ете . Хепи ?! Се надевам дека ќе нема вака да се однесуваме као идиоти и јас и ти со навреди .... Благодарам ... Барем знам дека не сме такви во душа .... :)

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Секако ти верувам, од арново никогаш да не куртулиш:

http://forum.kajgana.com/threads/Драга-Кајгана.36778/page-2653#post-6712358

Тоа оти ти љубоморам оти си со средно де. Знаеш ти си од оние примероци класичен вмро-ец. Ем шуто ем боде.
Намести си ја сега вилицата те чекаат редица курови додека кренеш глава на рамена. На кого колку му одредиле пријателе. Тебе толку од Господа.
Туу ама меморија имате тоа комуњарите, човек да неможе да писне :P

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Што е ?! Те нервира што пишав зошто се доведуваат до таков низок степен ? Нека бараат правда и протест против МВР и ги подржувам зошто нивниот син им е умрен , одлично е што се организ ира протест. Но зошто не е направен никаков потег од нивна страна да се дозволи да се прави циркус кој се доведува до тепачки и недај Боже мртви . Ако беа паметни, денеска нема да учествуваа, ќе изјавеа дека нема насилство како вчера и не дозволуваат рушење на нивната слика и семејството . Ако им е ок ова ,тогаш нека си продолжат . Си дозволи ја самите себеси да бидат искористени и од ВМРО и од СДСМ за партиски поени . Џонтра од тоа што си деген немам зборови ,знаеш само да навредуваш и пцуеш, не ти се први вакви однесувања и кон мене и кон други членови и пак продолжуваш да се однесуваш вака грубо . Научи се да не пцуеш и контролирај се со бесот и нема да има негаивни реакции кон тебе . Немам никаков проблем кон тебе .... Те нареков деген зошто не се воздржуваш и бараш реакција од мене и ете . Хепи ?! Се надевам дека ќе нема вака да се однесуваме као идиоти и јас и ти со навреди .... Благодарам ... Барем знам дека не сме такви во душа .... :)
Треба да сфатиш дека некои луѓе (многу луѓе) веќе ја преминаа границата кај што ги интересираат интересите на било чива партија. Во овој момент, семејството ја има поддршката на огромен број граѓани кои се на нивна страна, граѓани кои на власта гледаат како непријател исто како и нив, имајќи заеднички непријатели. Би требало да бидат луди за да не ја прифатат оваа шанса, по било каков пат да се здобијат со правда. Ако патем тоа и служи на некоја друга партија, so be it, сеедно, нив не ги интересира тоа. Сосема секундарно е кој каква корист има, бидејќи тие сакаат без разлика кој каква корист ќе извлече, нивната правда да биде задоволена. Ако патем некој успее да добие политички поени при тоа, бидејќи е непријател на власта, тогаш тоа веќе станува the enemy of my enemy is my friend, што е само уште една причина плус да не ги интересираат тие политички поени за кои ти зборуваш. Што ако некој ги користи, кога тој некој сепак им помага? Мене би ми било гајле, ќе гледам на тоа како quid pro quo. Се надевам дека ти е појасно.

Член од
18 февруари 2015
Мислења
60
Поени од реакции
155
Маскирани лица се обидоа да ги испровицираат специјалците

Тензијата пред Собрание не се намалува и граѓаните одбиваат да си заминат. Неколкумина од нив фрлаат со јајца и разни предмети кон зградата.
Маскирани со марами на лицата и качулки се обидоа да ги испровицираат специјалците од ЕБР организирано фрлајќи предмети кон нив.
Поради тоа дел од граѓаните се повлекоа назад и ја напуштија металната ограда, а специјалните единици се збија во два реда.

http://a1on.mk/wordpress/archives/486879[DOUBLEPOST=1430941781][/DOUBLEPOST]Маскираниве, спонтано се појавија или некој намерно ги прати?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Овакви слични ликови и вчера се појавиле. Не прејудицирам кои се, само сакам да кажам дека полицијата требаше нив да ги апси, а не недолжни луѓе да апси.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.872
Поени од реакции
1.629
Скопје градот на протестите! Никој веќе не ни знае зошто протестира и пак кој има од целава работа корист ? Албанците е така да си знаете. Не бранам ниту една политичка опција ама и овие што протестират незнам што им е целта и што им е ветено од организаторите на истите протести. Значи само кај нас може триесет и кусур луѓе да не се појават воопшто на работа и да си зимат плати по 1000 евра и да работат против државата. Вака сакате нови инвестици и зголемување на животен стандард? Па да сум јас сега странски инвеститор не би вложил во Македонија неизвесно е коа ќе се случат избори само се протестира и што е најјако исти луѓе на сите протести абе следни избори бојкот не ги сакаме ни едни ни други!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom