Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Има интересна анализа во ДНЕВНИК

Единица за специјални задачи ТИГАР

2002 година
Убиен е виничанецот Алберто Стојчев (21) кој бил крвнички претепан во кафебар во кој упаднале припадници на единицата ТИГАР. На одговорност биле повикани 14 припадници на ТИГАР

2003 година
Припадник на единицата ТИГАР со пиштол го убил Игор Стојановски (22) по тепачка во кафуле во Кочани, за што бил осуден на 10 години затвор

2006 година
Поранешен припадник на ТИГРИТЕ бил уапсен како главен осомничен за кражба на еден милион денари

2011 година
Припадник на ТИГРИТЕ го претепал до смрт Мартин Нешковски (22) во центарот на Скопје

Единица за брзо распоредување ЕБР или популарните Желки

2006 година

Околу 30 припадници на ЕБР упаднале во дискотеката Процес кој крвнички истепале неколкумина и го демолирале објектот. Виновниците биле казнети на условни затворски казни.

2007 година
Припадник на ЕБР убил припадник на ТИГРИТЕ со неколку куршуми од пиштол во тепачка меѓу неколку полицајци пред ресторан во Скопје.

2010 и 2011 година
Припадник на ЕБР истепал неколку момчиња од кои едното од нив било во кома

АЛФИ

Припадници на Алфите учествувале во бркотница со Трајан Бекиров (17) каде што загинал. Неговото тело било пронајдено во Вардар, а истрагата утврдила дека смртта на Бекиров била последица на давење. Алфите подоцна биле ослободени од одговорност.

Ова се најтешките прекршоци што ги имаат направено овие специјалци. Не зборуваме за полесните.
А замислете колку вакви "прекршоци" имаат прикриено нашите квази чувари... се обидоа да го прекријат убиството на Мартин но безуспешно. Којзнае колкава е бројката на дела кој не се доставени до јавноста.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
И официјално ја бришам сител! Го допреа дното.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
И официјално ја бришам сител! Го допреа дното.
Подолно и од инсинуирање на дезинформација дека убиецот е симпатизер на СДСМ?

Сител веќе одамна лежат на дното, за среќа се повеќе граѓани го забележуваат тоа.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Не пратам ТВ.Може некој да ми каже што се случило?Што објавиле?
Ко демек апелираат да не се политизира случајот, а тогаш шо к.р ми ги ставаат унија на млади сили на вмро во прилогот и одма партиски препукувања. Лицемерие сакаш ли ми се гади ми се повраќа од таквите!

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Во Струмица никој не стрима за да гледаме?Можеби има некој од Скопје што стрима?Оставете линк ако има...

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ко демек апелираат да не се политизира случајот, а тогаш шо к.р ми ги ставаат унија на млади сили на вмро во прилогот и одма партиски препукувања. Лицемерие сакаш ли ми се гади ми се повраќа од таквите!
Nothin new there.

Член од
6 јуни 2011
Мислења
52
Поени од реакции
25
Треба некој Call for boycott на вестите на шител да се направи поради спинување, деградирање и предизвикување тензии и спречување протестот да се одржи мирно.

Член од
21 мај 2011
Мислења
165
Поени од реакции
77
Na Sitel stotuku objavija telefonska snimka od tatkoto na Martin kako apelira da zaprat proetestite,Zalno!

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
GetOneShot.jpg
Се надевам дека не е само ова, дека толпата продолжува и низ улица Македонија и плоштадот набргу ќе биде исполнет.

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261
Не знам зошто уште пратите Сител и А1, гледате дека секој на своја страна си влече...

Член од
21 мај 2011
Мислења
165
Поени од реакции
77
Od sega natamu nema sansi da gledam nisto drugo osvem Alfa,tie barem zasega se najobjektivni.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Na Sitel stotuku objavija telefonska snimka od tatkoto na Martin kako apelira da zaprat proetestite,Zalno!
МУ рекле од ВМРО ако сакаш и другото дете да ти го оставиме живо, поарно речи вака и вака, дај не зезајте кој татко би сакал да го види мртов својот син и да му биде сеедно за тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom