Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
I

Intex

Гостин
Мартин често отсуствувал од домот и по неколку денови така да ова било нормална појава за неговите + на почетокот се кажуваше дека убиениот е Даниел а не Мартин.
Која е таа нормална, здрава и права особа која со денови не се враќа дома?

П.С. И ќе беше се океј ако настанот немаше политичка заднина.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Официјалната верзија едно време беше дека му се “слошило“ и си умрел...
И го нашле на клупа...
И луѓе си веруваа и во тоа...

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Што сакаш да ти се одговори на ова? Или онака, компир, Џорџ Буш, тиквичка и сарма. Ајде тролај.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
Еве ја, 2 дена знаев да спијам кај девојка ми ... и !? Дали е битно тоа ? Не станува збор за 10 годишно дете. Дали си свесен дека брат му дента вртел броеви и се распрашувал каде е, се јавувал во МВР, но фактот што МВР шпекулираше и дозволи народот да погодува, се случи ДАНИЕЛ од Ѓорче а не МАРТИН, по што претпоставувам семејствово увидело дека не станува збор за нивниот син, се додека вистината не излезе на површина, 2 дена по смртта на малиот.

aluminium

MSc
Член од
3 март 2011
Мислења
186
Поени од реакции
20
Mladi tvrde da je 22-godišnjak išao prema pozornici na trgu kada je zapeo o kabel i pao. Odmah je došla specijalna policija s namjerom da ga otjeraju otamo zadavši mu smrtonosne udarce. Zatim su ga na klupi pokušavali oživjeti, no već je bilo prekasno.

Abe mobilni telefoni postojat, zarem ne go pobarale od doma 2 dena go nemalo?
Tie prikaski deka redovno ne si idel doma i zatoa ne go barale na drug neka mu gi kazuvaat.
Ovde mene mi smrdi na nesto drugo.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Od kade ovaa informacija?
Полицијата која претходно тврдеше дека на младиот скопјанец му се слошило и самиот паднал
http://www.time.mk/read/a833e51b5d/f88605fa65/index.html
Претходно МВР тврдеше дека на момчето му се слошило и починало од природна смрт.
http://www.sky.mk/2011-04-05-23-10-12/1080.html

I

Intex

Гостин
Еве ја, 2 дена знаев да спијам кај девојка ми ... и !? Дали е битно тоа ? Не станува збор за 10 годишно дете. Дали си свесен дека брат му дента вртел броеви и се распрашувал каде е, се јавувал во МВР, но фактот што МВР шпекулираше и дозволи народот да погодува, се случи ДАНИЕЛ од Ѓорче а не МАРТИН, по што претпоставувам семејствово увидело дека не станува збор за нивниот син, се додека вистината не излезе на површина, 2 дена по смртта на малиот.
Познавам наркомани шо со денови не си одат дома, се моткаат ваму-таму, по клупи, низ паркови, бла бла бла.
Момакот го направивте светец, кон тоа целам.

K

kalimer0

Гостин

П.С. И ќе беше се океј ако настанот немаше политичка заднина.
90% од постовите на темава се упатени кон ваквите како тебе и незнам како треба човек да ви објасни дека:
Што и да бил Мартин не заслужува да биде брутално претепан до смрт. Незнам каква врска има тоа што не се враќал дома со денови?
Полнолетен е и има право на слободно движење ако сака и воопшто да не се враќа дома, но никој нема право да му го одземе неговиот живот.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
бш ме интересира колкава казна ке добие стокава?!?!?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Смешни сте, ко тие да не му вртеле на мобилен или не пријавувале дека го нема некаде.

Стварно како што ја читам темава сфаќам дека има се повеќе и повеќе луѓе што се за грев, секоја чест на исклучоци. Прво ви беше важен идентитетот додека сите излагаа на протест.
После, ви беа важни податоците дали Мартин бил од функционално или дисфункционално семејство :eek:
Сега ви е важен фактот и ќе дискутирате до сабајле зошто не го побарале од дома 2 дена? Жими се, се прашувам сега зошто воопшто и се протестира, за ваков народ што постира вакви глупости? Ма не бре, една атомска бомба на територијава и рестарт за сите.
Засрамете се.

F

Frankie Yale

Гостин
Познавам наркомани шо со денови не си одат дома, се моткаат ваму-таму, по клупи, низ паркови, бла бла бла.
Момакот го направивте светец, кон тоа целам.
You're missing the point...

Dali on bil mamin sin i primerno detence ili narkoman nema nikakva vrska i ne e vazno. Policaecot ne smeel taka da reagira...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom