Прилеп и Мариово

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Сепак за мој вкус, во Ла Страда моментално мислам дека се пиците најдобри.
Најдобри се, ама чинам најдебело че те штават, a дечкото пиша прифатливо, е сега на шо мисли не знам јас :) . Додуша не сум бил година дена, ептен пичкарски ми е местото :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Сепак за мој вкус, во Ла Страда моментално мислам дека се пиците најдобри.
тапа е услугата, на резервирано на другар мој роденденот заборави заборавиле да пишат и седевме прво на две маси, подоцна и едната ни ја зедоја да седнат некој пар незнам таму и седевме 10 души на табуретки настегани ко сардини, од тогаш саботирам за таму :)
Ќе седам во Прилеп 3-4 дена во август, минатата година секој ден одевме во Меџик во чаршија, спроти џамијата. Според мој вкус, правеа одлични пици и ладни сендвичи, а и цените беа прифатливи. Ми кажаа да одам и во Леоне обавезно, демек и таму пицата била супер. Вие што велите?
појди и во ескалибур е добро :)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Абе шо се дешава во градов вечерва, кој ди џеј е долу ми го потече со то музиката, ко на канти за џубре цела вечер да бува неможам око да склопам

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Абе шо се дешава во градов вечерва, кој ди џеј е долу ми го потече со то музиката, ко на канти за џубре цела вечер да бува неможам око да склопам
На стадион има некој фестивал (n).

2

~2A

Гостин
А замисли утре утакмица има на стадионот (Победа- Тиверија :eek:)... ах тие пусти пари...

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
А замисли утре утакмица има на стадионот (Победа- Тиверија :eek:)... ах тие пусти пари...
Кај така не чинеше стадионон, па уште и вечерва испогазен од 3000 копита....че се изнаигра утре фудбал.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ej прилеп град, градот на моите одлични спомени до пред година и нешто мислам дека исто како да сум живеел секој ден таму. Одличен град според мене, интересен се што му фали е малку повеќе добри ноќни клубови а и еден одличен трговски центар но ајде и тоа ќе биде :) А и да повеќето машки да се опаметат :pos: ШАла на страна и рака на срце за оние кои навистина се одлични машки ама повеќето се ветрувки :icon_mrgr: За девојките да не коментирам МАкедонско девојчи најубо :love: Додуша и доста вредни се тука нема место за двоумење :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Прегледај го приврзокот 77149 moram bar ednas vo zivotot da pominam po ovoj prekrasen most.
зович мариовско е ова така ??
сум бил и стари ти велам дека дури те крепат нозете треба да појдиш пошто навистина е многу убава глетка и ќе осетиш уметноста на природата
иначе како што врни сеа водава се збира по коловози и по плоштадот, ќе треба со чизми до коленици да се шеташ во вакво време

М

мојќен

Гостин
тој шо че помини низ мариово нека не заборај да си земи сирење...не да го фалам туку од други че слушните..
п.с обратете се кај мене :)

Kajgana Shop

На врв Bottom