Како ќе направиш исламизација, кога повеќето во Европа фактички се атеисти, а се декларираат христијани?Добро пак избегна да одговориш.Според тебе на кого му одговара исламизација на Европа?
Кој дозволува исламизација, со непочитување на законите и прописите? Кај нас кој му дозволи на Дуи да прави што сака, десницата, Македонци, декларирани хардкор христијани или..... На Малта Турски маркет не сакал да продава алкохол и свинско, па од државата му рекле или ќе продаваш и тоа или нема дозвола за работа. Што според мене е глупо, ама како пример, кога системот сака нешто, многу лесно го добива.
Со малку и ограничени информации располагаш и јасно ми е зашто таков заклучок носиш. Доколку би се сретнал со повеќе информации, поинаку ќе размислуваше. С.А., Катар никаква корист немаат од повеќе муслимани. Ако им е за религијата, зашто не спонзорираат во Кина, Јужна Америка да се зголемува муслиманството?
Нели последиците од левичарите се заглупување на луѓето, уништување на моралните вредности, педерлук, трансџендер, содома и гомора, тогаш муслиманите ќе му дојдат како "лек" за таквите девијантни појави. Катар и С.А слободно можеш после полноќ накитен со злато да шеташ, ниту некој ќе те погледне, ниту па ќе му падне на памет да те чепне, ниту јавно педери ќе видиш, ниту транвестити ќе видиш во градинка и школо.
Ѓубрето од светот самите политичари намерно дозволуваат да влезе, за луѓето после својот револт врз нив да го истурат, а не врз одговорните од системот кои биле платени тоа да не се случи и во меѓувреме им украле милијарди. Во УК овој што сега им е премиер, намерно со години не го спроведува законот врз групите одговорни за секаков криминал.
Случајно е тоа што жена му е еврејка, исто како што случајно Илон Маск кажа дека Фараж го нема потребното тоа што се бара, но го промовира Томи Робинснон, кој има изјавено дека е зионист и видеа како го шетаат низ Израел.
Кој и зашто сака белата раса треба да се унакази, зашто Европа треба да се измеша, си постојат изјави, а не доаѓаат од С.А и Катар.
Твое видување, како десничарите ќе ја средат ситуацијата...
Еве Зелениот ветуваше нема да има војна со Русија, све ќе им прифати и оп гледаме дека лажел. Ако не си знаел, евреин се и он и жена му, а во минатото се декларирал како нео нацист и сега ќе му веруваш на тоа што го збори или на делата....
Да де, а јас ти објаснав со пример зашто е погрешно твоето тврдење. Дека Русија и Кина не се слични, дека стандардот во Кина цело време е во нагорна линија, за и ти после да потврдиш. Не знам ни зашто воопшто сеуште тераш инает на овој дел.rekov SLICNO kako i vo kina kade narodot e siromasen a drzavata e bogata.
Добро би било да објасниш како Сингапур од жабокречина дошол до ова што се сега.Singapur e takva drzava i e model za kina i aziskite drzavi. imaat prejak sistem, prakticno diktatura kade sekoj drzavjanin im e bukvalno miljoner, imaat odlicni plati i besporekoren sistem so odlicno zdrastvo i recisi nikakov kriminal.
Сигурен сум дека ти е јасно дека Сингапур е избран исто како што Швајцарија, Луксембург, Делавер се избрани и оставени да функционираат како што функционираат.
Не бе, Русите не се палат на Холивуд, не гледаат да избегаат на запад, не гледаат да живеат како на запад што живеат, не ги носат своите милиони, милијарди на офшор раеви формирани од УК, не купуваат милионски недвижнини на запад.sigurno se palat... recisi sekoj i angliski zbori... bafi daj be prosetaj malku, vidi go svetot, ubav e ke se iznenadis.
Не одговори, откако ќе се спојат териториите, сметката што рускиот народ за тоа спојување ќе ја плати, ќе е многу поголема него ли профитот од тоа или тек тогаш ќе почне златната доба за Рускиот народ!
И која е пречката што Рускиот врв тоа досега не го реализираше, бидејќи референдумите одамна се поминати.