Првин велиш нема трансфер, после имало и мене морало да ми се црта....zatoa i ne mi se diskutira so tebe apla nisto ne sfakas pa sve mora da ti se crta..
Ај ај ај и велиш ова е океј. Иако Русија нема што нема на своја територија 300 години ќе и треба да постигне тоа што западот и Кина го постигнале за неколку децении.na rusija ke i treba use 200 godini, ali ke go napravi.
Ова со спојувањето на референдум се изјаснија мнозинството народ во Украинските области дека се за со Русија. Меркелка и други јавно изјавија дека лажеле, свесни биле нема тоа да го дозволат, ама сигурен сум дека и Рускиот врв тоа го знаеле, им било јасно, па прашањето е, зашто све ова сеуште трае, кога Русија имаше и сеуште има моќ тоа да го завршеше за еве да речеме неколку недели, а не години....na ruskiot narod kako i na sekoj drug najbitno mu e spojuvanjeto vo edna drzava. toa e pobitno od sitnici kako infrastruktura i momentalnata vojna. rusija go vrati krim i donbas. ima uste za vrakanje taka da vojna koja ke ja dobijat e sosema ok za niv
Не знам зашто на нормален народ тоа спојување би им било тоа најбитно, а не сегашните услови за живот, а и што ако се спојат! Еднаш веќе беа споени и ташак. Освен што си убија милиони и се сјебаа за век и навек.
За преживување лесно е кога ги имаат сите природни богатства и оставштина од комунизмот, збориме за услови на живот ко во топ 5 државите и зашто не живеат во такви услови.ednostavno mozat da preziveat i bez usa i evropa plus najdoa preku posrednici nacini pak kako da im prodavaat se.
Саудиска Арабија и Катар биле центри на моќ. Па и Сорос за нив да работел.центрите на кои мислиш ти туку од Саудиска Арабија и Катар.Се работи за исламизација на зпадниот свет.Фрлаат огромни пари следи ги парите.
Ауч, јако јако.
Сигурно и Бил Ладен ги сјеба кулите, Пентагон, а Буш фамилија, Дик Чејни биле на негов платен список.