Darksiders, Prototype, Half-Life, Portal, Alan Wake...Ми се игра нешто интересно ! Иам поминато AC сите делови, COD, BF3, Saints Row The third... не знам веќе што да играм, кажете нешто интересно за играње и со интересна приказна !!!
Благодарам !Darksiders, Prototype, Half-Life, Portal, Alan Wake...
Снајперот ја симнав, ја пробав ја отепав од играње баш ми се допаѓаат кил кам и поставувањето на замки, мислам вреди да се симниШто мислите за Снајпер Елите в2? вреди да се симне?
Мене не ми се допадна многу. Не е нешто посебно. Гејмплејот е stealth/action. Разгледај по IGN, Gamespot па после одлучи.Што мислите за Снајпер Елите в2? вреди да се симне?
И мене, досадна ми беше. Од новиве иако има лоши критики Street Fighter x Tekken повеќе ми е забавна, дека го газам брат ми.Мене не ми се допадна многу. Не е нешто посебно. Гејмплејот е stealth/action. Разгледај по IGN, Gamespot па после одлучи.
Aко ти фатило окото, имаш и Мафиа 2. Од 2010, солидна графика, уште не ми е довршена ама..wot Играва многу стара е? Ја имам играно ама ептен одамна...сакам нешто поново, и графика да осетам троа
Моментално на download ми се L.A Noire и Alan Wake. Добри се? Ги имаш играно? Која е подобра?
Само нешто ме дупи интернетов, од 300 не ми крева, изгледа вечерва тешко дека ќе заиграм некоја?
LA Noire е добра игра, со убава графика, но не е за сите. Како што рече wot, спора е. Повеќе треба да се фокусираш на истражување отколку на акција или возење.wot Играва многу стара е? Ја имам играно ама ептен одамна...сакам нешто поново, и графика да осетам троа
Моментално на download ми се L.A Noire и Alan Wake. Добри се? Ги имаш играно? Која е подобра?
Само нешто ме дупи интернетов, од 300 не ми крева, изгледа вечерва тешко дека ќе заиграм некоја?