Препораки за игри

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Ми се игра нешто интересно ! Иам поминато AC сите делови, COD, BF3, Saints Row The third... не знам веќе што да играм, кажете нешто интересно за играње и со интересна приказна !!!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ми се игра нешто интересно ! Иам поминато AC сите делови, COD, BF3, Saints Row The third... не знам веќе што да играм, кажете нешто интересно за играње и со интересна приказна !!!
Darksiders, Prototype, Half-Life, Portal, Alan Wake...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
8 мај 2012
Мислења
21
Поени од реакции
16
Што мислите за Снајпер Елите в2? вреди да се симне?
Снајперот ја симнав, ја пробав ја отепав од играње :D баш ми се допаѓаат кил кам и поставувањето на замки, мислам вреди да се симни :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Што мислите за Снајпер Елите в2? вреди да се симне?
Мене не ми се допадна многу. Не е нешто посебно. Гејмплејот е stealth/action. Разгледај по IGN, Gamespot па после одлучи.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Мене не ми се допадна многу. Не е нешто посебно. Гејмплејот е stealth/action. Разгледај по IGN, Gamespot па после одлучи.
И мене, досадна ми беше. Од новиве иако има лоши критики Street Fighter x Tekken повеќе ми е забавна, дека го газам брат ми. :D

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Дајте препорачајте некоја игра, трилер нешто, не знам, да треба некој clues да барам, пример некој со убиства да решавам, нека има и акција, нешто детективска, колку да ми помини викендов. Иначе не сум гејмер, ништо немам играно до сега, освен Аssasin creed првата, и то багосана беше и ни првата мисија не ја помнав, се изнервирав и ја избришав.
Лаптопов ми е i3 процесор, 3 гига рам, графичкава AMD Radeon HD 6370m

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
wot Играва многу стара е? :) Ја имам играно ама ептен одамна...сакам нешто поново, и графика да осетам троа :)
Моментално на download ми се L.A Noire и Alan Wake. Добри се? Ги имаш играно? Која е подобра?
Само нешто ме дупи интернетов, од 300 не ми крева, изгледа вечерва тешко дека ќе заиграм некоја?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
wot Играва многу стара е? :) Ја имам играно ама ептен одамна...сакам нешто поново, и графика да осетам троа :)
Моментално на download ми се L.A Noire и Alan Wake. Добри се? Ги имаш играно? Која е подобра?
Само нешто ме дупи интернетов, од 300 не ми крева, изгледа вечерва тешко дека ќе заиграм некоја?
Aко ти фатило окото, имаш и Мафиа 2. Од 2010, солидна графика, уште не ми е довршена ама.. :oops:
Повеќе ќе осетиш на графика, другиве две нема баш добро да ти идат на лаптопот. Alan Wake е добра, средно оптимизирана, а L.A не ја пробав, ми изгледаше бавна и досадна. :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
LA Noire е добра игра, со убава графика, но не е за сите. Како што рече wot, спора е. Повеќе треба да се фокусираш на истражување отколку на акција или возење.
Мене ми се допадна. :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Колкава ќе е Макс Пејн за на пц?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
  • Operating System: Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3
  • Processor: Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
  • RAM: 2GB - 16GB
  • Video Card: NVIDIA 8600 GT 512MB VRAM - NVIDIA GeForce GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM
  • Sound Card: 100% Direct X 9.0 compatible - Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live
  • HDD Space: 35 GB
  • DVD Drive: Please refer to your hardware manufacturer and

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Фејл 35 гига. (n)

Последна игра што “тежеше“ толку, испадна тешко неоптимизирано срање, се разбира за RAGE зборам.

Kajgana Shop

На врв Bottom