Препораки за игри

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Предложете било каква игра, да биде интересна не ме интересира жанрот само да може да се игра на ова кантава .
Inter(R) Celeron(R) CPU 430 @ 1.8GHz, 1 GB RAM, Inter(R) G33/G31 Express Chipset Family 128 MB, XP .
Повеќето игри не може да ги играм поради графичката за нигде е ! :eek:
Така да, предложете нешто шо ќе тргни на ова.
:D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
дали има некоја понова верзија од играва Knights of Honor????

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
kakva maxpayne 3 igraj DIABLO 3 toa e igra em mozes da zarabotis nesto, bas sakam da vidam koja igra ke bide najprodavana bidejki i dvete izleguvaat na 15-maj
Нормално дека тоа ќе биде Мах Рауne 3.

Diablo III e PC eксклузивец. А МР 3 излегува и на РС и на конзоли.

Јас Макс со години го чекам да се врати и конечно дојде. За Диабло и не ми е толку гајле, ама за МР 3 ќе чекам со саати по торентите.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Нормално дека тоа ќе биде Мах Рауne 3.

Diablo III e PC eксклузивец. А МР 3 излегува и на РС и на конзоли.

Јас Макс со години го чекам да се врати и конечно дојде. За Диабло и не ми е толку гајле, ама за МР 3 ќе чекам со саати по торентите.
zatoa sto za diablo treba da platis za da igras a vaka cekaj torenti, site sto nemaat pari taka zborat, isto taka zborat i za wow, kakva wow be toa e najglupa igra sto sum ja videl, a ja go gledam igra na piratski serveri, moroni luge se toa, a i plus diablo 3 i za konzoli ke izleze

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
zatoa sto za diablo treba da platis za da igras a vaka cekaj torenti, site sto nemaat pari taka zborat, isto taka zborat i za wow, kakva wow be toa e najglupa igra sto sum ja videl, a ja go gledam igra na piratski serveri, moroni luge se toa, a i plus diablo 3 i za konzoli ke izleze
Не си во право со муабетов. Дека кај нас радо би ја симнал од торент него да ја купиш, зошто немаш доволно пари, си во право а за другото не си. Еве јас WarCraft ми беше омилена стратегија, ја избегавав StarCraft и на мојот прв компјутер ми ја имаа снимено WarCraft 2 и се заљубив. И денес да излезе WarCraft 4 јас ќе сакам да ја играм, а овие другите никогаш не ги заиграв. А за Max Payne да не се расправаме. Кој ги сакал претходните делови ќе сака да ја проба и 3-ката иако многу има што јадат лајна за Rockstar. Ама како и да е „сите“ сакаат да ја пробаат.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ако не излезе Max Payne 3 по торенти, јас би дал пари и би ја купил оргинал.
А за Diablo III не ми е гајле ни за торенти ни за оргинали. Не велам дека не би ја заиграл, но не сум заинтересиран бидејќи не ги имам играно претходните.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Што мислите за Снајпер Елите в2? вреди да се симне?

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Дајте некој предлог за игра со возење,до кај 1.5гб,постара ама добра.

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Чим не си навел што си играл до сега: NFS Underground 2
Да ти кажам се мислев дали да ја спуштам оваа,само кецон го иам играно.
И само уште едно прашање,ќе нема никаков проблем за играње на win7 ?

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Mass Effect сериjалот за RPG
Warhammer 40K Dawn of War сериалот за RTS (ќе работат без пробем и на постари машини плус кампањата може да се игра со различни раси што значи различна приказна и може да се преигрува неколку пати)
Warhammer 40K Dawn of War 2 за squad based/heroes RTS
WRC 2011 / Dirt 3 за рели трки
--- надополнето: 6 мај 2012 во 16:35 ---
Ако сакаш добра симулација Рели (значи многу тешка за играње) Richard Burns Rally. Среќен си у први 5 ако завршиш во шампионат, и обавезно пред да почнеш да се тргаш треба рели школата да ја завршиш инање повеќе од две кривини не преживуваш

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Види овде
--- надополнето: 6 мај 2012 во 18:11 ---
Предложете било каква игра, да биде интересна не ме интересира жанрот само да може да се игра на ова кантава .
Inter(R) Celeron(R) CPU 430 @ 1.8GHz, 1 GB RAM, Inter(R) G33/G31 Express Chipset Family 128 MB, XP .
Повеќето игри не може да ги играм поради графичката за нигде е ! :eek:
Така да, предложете нешто шо ќе тргни на ова.
:D
EDGE, eве и наша рецензија на играта

Kajgana Shop

На врв Bottom