Препораки за игри

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Alice: Madness Returns - Story Cinematic Trailer
(предупредување, +17 трејлер)

туку дај тема да отворам. Си велам ќе има радост во играва.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Исклучете ubersampling и стајте ги unprotected фајловите од GOG за the witcher 2 место тие од skidrow. Многу подобри перформанси.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Исклучете ubersampling и стајте ги unprotected фајловите од GOG за the witcher 2 место тие од skidrow. Многу подобри перформанси.
Ти GOG верзијата ја имаш? Имаш некои проблеми засега? Пошто читам на TL некои луѓе имале проблеми со Win 7 64-bit (не им ја пуштала), а на еден тип му барала активација. :toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Skidrow со paul.dll и gog exe-то. Неам проблеми на win 7 64-bit. Два фајла се така да напраи си бекап и пробај. Изгледа дека заштитата и праи проблеми на играта, овие се незаштитени фајлови така да има подобри перформанси. Кај некој многу кај некој малку.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
На extratorrent има излезено торенти за конзоливе за Dirt 3. Колку се веродостојни, не знам.
Би требало и за ПЦ каде и да е да ја пуштат чим се пуштени конзолашкине верзии.

Не знам дали некој знае и пишал тука, ама излага F1 2011 на
Release date(s)
  • NA 20 September 2011

• UK 23 September 2011

Ќе го користи истиот Енџин како и Dirt 3, EGO 2.0

All 12 teams and 24 drivers that will start the 2011 season will feature on the game. The entire calendar of 20 circuits for the season will be available to race on, including the new Buddh International Circuit in India.
In the October 2010 issue of the magazine F1 Racing, in an article about F1 2010, Codemasters stated that they would like to put a safety car in F1 2011. They also announced that this time F1 will Challenge the Players by "Be the Driver, Live the Life, Go and Compete" mode

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Абе ја проба некој Fable III ? Гледам никој ништо нема спомнато за неа, а искрено не ми се трошат 7.5 гб за неа бидејќи не сум некој голем RPG фан.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Ај погоди зашо никој не ја спомнал?
имало нормални особи овде колку толку. Лани имав прилика да ја поиграм на 360ка и ми се сќејна, одвратно ѓубре е тројката, кецот океј, двојката се трпеше ама ова е пролив више.
Divinity II е поарна.

--- надополнето ---

А Dead Island е една од ветувачките за годинава, може да излезе добро парче.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Инаку излезе Demo од Cargo - The Quest for Gravitiy. Симнуање од официјалиот сајт кај downloads или од gamershell.

Интересна игра, има што да се прави во нејзе.

--- надополнето ---

Не баш. Оваа е преживувачка во отворен свет. Преживувачка во смисла секој куршум се брои.

И л4д некои би ја нарекле survival horror ама не е тоа. L4D е повеќе акциона FPS со одредена доза на просторна тактика. За ресурсите пример многу многу не тие галје во l4d.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.438
Поени од реакции
5.485
Gledam nemate thread za Witcher 2....Ja igra li voopsto nekoj>?

Kajgana Shop

На врв Bottom