Тоа си е тоа. На нас ни е ќеиф да гледаме нешто такво, но на некој не му е. Останатото не е срање, повеќето од луѓето сакаат да го гледаат. Ги смирува, смее, прави среќни. нема зошто да им суди некој или да им го нарекува срање изборот. Кој што сака нека си гледа :lol: :wink:dobri se....posebno ako nekoj saka da smeni neshto drugo da gleda mesto istoto sekojdnevno holividsko sranje
Никола напиша:Тоа си е тоа. На нас ни е ќеиф да гледаме нешто такво, но на некој не му е. Останатото не е срање, повеќето од луѓето сакаат да го гледаат. Ги смирува, смее, прави среќни. нема зошто да им суди некој или да им го нарекува срање изборот. Кој што сака нека си гледа :lol: :wink:dobri se....posebno ako nekoj saka da smeni neshto drugo da gleda mesto istoto sekojdnevno holividsko sranje
Извини ама ме инспирираа од една друга тема, да бидам толерантен за се..
сега сум како кокиче :lol: :lol:
каква и фигура да сакаш да даеш сигурно е интереснаSakas taka da si igrame?Насмевка))))))))))malo....u dont want to go there trust me Намигнување
anyway.....ostanatoto mozda ne e BUKVALNO sranje...toa bese samo figure of speach Намигнување
Lele da znaes kolku sakam da gi gledam na kino ... ama znaes kolku treba da cekam ovde za toa? Nemam bas nervi osobeno ako mi izgleda prekrasno nekoj film po inserti ... inace uste go neam gledano, go simnav ama nema prevod uste na net, a ne mi se gleda taka i si cekam uste :lol: :wink:RaGeAnGeL напиша:ama cekaj na kino gledaj go ....zalosno e be vakvi dobri filmovi na kom da gi gldate
Za drugite neznam, ama House of flying daggers ... cel film bev so solzi na oci ... prekrasno delo. Sakav pred mesec dena da vi go kazam koa go gledav ama mislev ne bi sakale da go gledate, deka poimot karate film ...:lol: :lol: I mene me molea dolgo da go gledam, sea mi e krivo sto tolku cekav, zakon e :!: 8)Никола напиша:од мене предлог е
Kung fu hustle -- ептен релаксира и е супер филм
инаку..
House of flying daggers, за сите кои го гледале Hero и оној Легнат тигар, змај што се крие..., а богами и за другите.
Што да правам, го обожавам азиското кинo :lol: :lol:
"Lepe sela lepo gore", spored mene najdobriot srpski film.VeGaS напиша:Decki,
daj predlozete nekoj YU film, osven Rane, Mi nismo Angeli i Kad porasnem bichu kengur
bi ve sakal ako me pogodite so neshto slichno na Rane i ovoj so kengurot
:idea:
Ептен добро филмче ... останав :shock: откако го изгледав 8)gerard напиша:Животот на Дејвид Гел