Јас го имам гледано, уште минатата година.. мислам дека го даваа на А1 тогаш. Не ми изгледаше како нешто посебно, башка ми личи како ефтина копија на Матрикс.Nuanda напиша:Сега се сетив на уште еден филм „Еквилибриум“ - само накусо, ако за Матрикс имете добро мислење, по овој филм ќе го смените. Филмот е папапапапа...лоол
Не си го гледал како што треба земи го пак. Инаку станува збор за авторско дела на истиот човек чии идеи се пренесени и во Матрикс серијалот.Acid напиша:Јас го имам гледано, уште минатата година.. мислам дека го даваа на А1 тогаш. Не ми изгледаше како нешто посебно, башка ми личи како ефтина копија на Матрикс.Nuanda напиша:Сега се сетив на уште еден филм „Еквилибриум“ - само накусо, ако за Матрикс имете добро мислење, по овој филм ќе го смените. Филмот е папапапапа...лоол
Црни очила 8) , одела, кунг-фу потези... :wink:
Дали доколку ти направиш филм исто толку добар како Матрикс ќе биде толку популарен и гледан ???? Едно е кога стои Dreamworks, Columbia Pictures, WB .... а друго некоја “партизанска“ продукција :wink:Acid напиша:Да? Зошто тогаш не стана толку популарен како Матрикс? :wink:
Зошто тогаш го имам гледано на ТВ пред 1 година, а Матрикс уште никој не го дал? 8) Добар е филмот, се согласувам со тоа, ама уште еднаш ќе речам дека ми изгледа како поефтина копија од Матрикс :wink:
Гледај некој филм на Џим Џармуш,(Dead Man, The Way Of the Samurai, Coffee & Cigarettes ) после него Тарантино ќе ти е ко шпанска серијалкаAcid напиша:Неможам да ги гледам неговите филмови, премногу ми се "фрикски" и ептен се "тешки за гледање". Буквално ме боли глава после филм на Тарантино.