искрено.. ни првиот ни вториот не се нешо посебно.. од ко го гледав првиот се мислев дали да го гледам вториот.. :roll:StenmarC напиша:Чекај сега ... не разбирам убаво ... сакаш да кажеш дека The Ring првиот дел е срање??? Не бе батка ... ти изглеа не си го сфатил филмот или не си го глеал убаво .... викаат вториот дел бил срање, а првиот е еден од подобрите 8)Gizo напиша:samo nemojte da go gledate the ring, prviot, sranje e
StenmarC напиша:Чекај мале ... дали го сфативте филмот ??? Дали укапиравте што беше целата фрка ????
Според мене, а и според неколку луѓе што сум праел муабет со нив и што го гледале, филмот го сместиле во еден од подобрите филмови во тој жанр ...
mislish na noviot Italian Job :?:divine напиша:Ako ima takvi sto ne gi gledale The Transporter i The Italian Job povelele :wink: 8)
divine напиша:Kako nov-star? Eden iam gledano jas, ne valjda deka ima i drug a ne sum razbrala? :wink:
Тачно!StenmarC напиша:Според мене, а и според неколку луѓе што сум праел муабет со нив и што го гледале, филмот го сместиле во еден од подобрите филмови во тој жанр ...
Da, da proveriv deka imalo postar ama go neam gledano. Noviov mi e zakon, a stariot ... da go gledam? Ako e neso blisku dobar do ovoj kazi :wink:Gizo напиша:divine напиша:Kako nov-star? Eden iam gledano jas, ne valjda deka ima i drug a ne sum razbrala? :wink:
ima star od 70-ti so Michael Caine vo glavna uloga.
dodeka toj ti shto si go gledala e rimejk na ovoj.
Boat Trip 8)VeGaS напиша:dajte bre nesto slichnona euro i road trip
divine напиша:Vegas, eve ti edno dobro filmce ako go nemas, jas barem si se presmeav, Money Talks :lol: