Ајде еве ви два филма за максимално опуштање
U Turn (1997)
Филмов е режиран од Оливер Стоун, со Шон Пен и секогаш максимално сексипилната (и во вој филм доста добро ги покажа актерските квалитети) Џенифер Лопез. Шон Пен ке заглави во едно забегано место, обидувајќи се да стигне до Лас Вегас за да му врати пари што му должи на еден тип, и во ова местово ке му се дешаваат збрки милион
Забеган филм, максимално добро изрежиран. Го препорачувам.
Dazed and Confused (1993)
Во филмов се опишува начинот на живот на младината во 70`те години - незнам што друго да ви напишам за филмов, пошто ке ви го расипам
Ке сретнете и познати фаци како Бен Афлек, Мила Јовович, овој во црвените панталони е познат лик само не ми текнува како го викаа
Филмов е исполнет со рокенрол, исто една од нештата што мене ете лично многу ми се допадна и моментално го слушам саундтракот
Од мене
10/10
P.S. Ajde mala recenzija za vtoriov film. Znaci Ben Aflek glumi eden idiot
sto uziva da gi tepa po gaz gusterite (prva sredno) so palka za kriket,sto navodno bilo tradicija togas i tamu (i toa muabetot vo filmot e deka namerno ponavjal za da gi tepa uste edna godina plus,ovie gusterive mnogu go mrazat : ) ) Ima eden tip sto mu predstoi bleskava ragbi kariera ali mnogu vrie so drugarite
itn.
Vo sekoj slucaj super film i super soundtrack