Предлог за филм со кратка рецензија

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
добар ми изгледа филмот ке го слегнам:vozbud::vozbud:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Outlaw 2007.

Ветеран специјалец од Британската армија си доаѓа дома после служење во мисија, и во неговата куќа жена му си прибрала друг маж и ги сменала бравите. Очекував да и ја скрши главата ама ништо од тоа. Филм со многу насилство кој што го прикажува криминалот и бандите во Британија. Видете си го трејлерот ако ве интересира можи и да го гледате.

The Contractor

Весли Снајпс е платен убиец, убива и со ќотек ги крши сите други.
А и дејствието е во Лондон Англија.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.517
Поени од реакции
4.400
ако може некој да ми предложи некој добар хорор .да е сличен на the others .plz

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Storm of the Century

Сум го памтел точно името од филмов.
Многу добро направен филм со одлична приказна за мала населба од луѓе кои што живеат на остров кој ќе го зафати голема бура. Среде таа бура ги посетува мистериозен човек кој што е дојден по нешто. А по што? Ќе си видите во филмот ако не ви е гледан, а ако ви е ќе се подсетите на него.

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Пред некој ден го гледав филмот, па реков да ви го предложам.
Blue Crush

Во овој филм станова збор за љубовта кон опасните спортови како што е сурфањето. Бившата сурферска ѕвезда Kate Bosworth која уште се опоравува од тешките последици од едно фатално натпреварување, е наговорена од нејзините блиски пријателки да се пријави на истото натпреварување во кое за малку ќе го изгубела својот живот. Ситуацијата се закомплицирува кога таа ќе запознае познато момче кое се бави со фудбал. Филмов е охрабрувачки кога станува збор за вакви опасни спортови. Да не должам многу, погледнете го филмов и самиот оценете го.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Само шо го изгледав fast & furious 4. Му го препорачвам на сите шо сакат да гледат добар акционен филм и на тие шо се љубители на претходните делови, поготово на првиот. Улогите се тие шо беа во првиот дел. Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez.

Нема да откривам многу.. Brian O'Conner ( Paul Walker) работи за FBI и заедно со Dominic Torreto ( Vin Diesel ) се здружуваат против заеднички непријател. Понатаму знајте како оди.. многу јаки коли, жени, мажи, акција итн. Мене лично овој дел ми беше најдобар од сите досега, еве ви го трејлерот за на крај.

RedKing

Death Sword
Член од
12 април 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
Ако може некоја нова комедија????

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Push (2009)

За љубителите на серијата Херои можеби ќе им се допадне пошто слична содржина има - луѓе со моќи и некој кој ги лови
се на се ОК филмче за одмарање

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
еј може некои предлог за филм со коли,мотори и сл. ( да не е fast and furious сум ги гледал сите делови и да не е supercross пошто сум го гледал и тој )

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
еј може некои предлог за филм со коли,мотори и сл. ( да не е fast and furious сум ги гледал сите делови и да не е supercross пошто сум го гледал и тој )
бикер бојз,торки,градот б-13
ај за едно 10 мин ке ти пратам на пп
ке не искраат модераторите оффтоик сме:smir:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Wanted
Сигурно поголемиот дел од вас го имаат гледано, затоа и не пишувам што се дешава, али јас сега го догледав и ми остави голем впечаток. 9/10

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Како во лош сон-Македонски филм.

Мики Манојловиќ, војнички другар му бил и класа на татко ми, ми има кажувано дека и тогаш бил привилегиран, се снима филм и слободен е, повеќе време поминал надвор од касарна отколку внатре.
Инаку маестрална глума од негова страна во овој филм. Глуми воин кој што има полудено од своите дела кои што ги правел. Патот ќе му се вкрсти со еден друг Македонец некаде таму во цивилизираниот запад...

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Sex Drive

Добра комедија онака за одморање мозок значи предлог за сите што сакат да се опуштат малку со филм а да не се замарат многу .7/10

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21

http://www.imdb.com/title/tt0796366/

Многу добар филм. Моја оценка: 9/10. Како шо пиши на imdb: A chronicle of the early days of James T. Kirk and his fellow USS Enterprise crew members.

Филмот можи да го гледа и да го разбери скоро секој :) . Не е наменет само за Star Trek фанови. Се разбира препорачливо е основно познавање на Star Trek поими :) .

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Sex Drive

Добра комедија онака за одморање мозок значи предлог за сите што сакат да се опуштат малку со филм а да не се замарат многу .7/10

Sho znam, jas izdrzav da go gledam desetina minuti i posle ekspresno go izbrisav od kompjuterot...

E sega mozebi posto ja gledav necezurirranata verzija od filmot (Uncensored)
kade sto bespotrebno na sekoi dve minuti se pojavuvaa od nikade kurevi i picki pa filmot bese GLUP do NEMAJ KADE.

Primer gledas dvajca pravat muabet i naednas od nikade niz cel ekran ti se pojavuva - kur. Naj idiotski film sto sum go gledal vo zivotot. Kretenski i moronski film.

Verojatno cenzuriranata verzija na filmot e sto pati podobra posto ne ti se pojavuvaat kurevi od nimajkade. I na pocetokot tipovite se pojavuvaat sop poraka i kazuvaat deka podobro e filmot prvo da se izgleda vo cenzurirana verzija. Se gleda i zosto.

Znaci dokolku vi se gledaat bezvezalni kurevi i picki da vi se tresat nenadejno od nikade bez veza i bez smisla pred oci - ova e film za vas.

Pozdrav.

:)

A.R.O.G / G.O.R.A. 2 (2008)

Така, многу кежуал филм4е.

A de kazi sto podrazbiras pod toa filmot e "kezual"???????????
So e toa "kezual"??????????????????????????????????????????
kezual????????????????????????????????????????????

Te svacam deka sakas da zvucis pametno ama....................

Filmot bil KEZUAL..........?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KEZUAL??????

kezual.............
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kajgana Shop

На врв Bottom