Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Фала Интерниста има ли некој друг да даде вакви предлози?
Letters from Iwo JimaЌе бидам благодарен ако некој ми даде убави предлози за филмови со тематика од втора светска војна. :smir:
The Day the Earth Stood Still
На Кијану Ривс му одговара улогата на вонземјанин . Инаку филмов е римејк на постар филм, кој што не ми е гледан па не можам да направам споредба. Воглавно приказната се врти околу Кијану Ривс, кој што е вонземјанин пратен на инспекциски надзор, да види што прават луѓето со планетата земја. Па врз основа на тие податоци треба да одлучи за судбината на човечкиот род. Гледајте го и уживајте.
ВИДИ ГО ОВОЈ НОВ Еда ми предложи некој добар филм од Жан Клод Ван Дам или од Стивен Сегал:smir:
е хорор е да го еем...ај некоја добра акција било од кој глумец немора да е нев само добра акција да е да нема хорор:smir:ВИДИ ГО ОВОЈ НОВ Е
http://www.imdb.com/title/tt1194271/
Поарно прескокни го. Филмот е ужас. Почнува со по некој мајтап и си викаш ај валјда натаму ќе биде поарен, а тој станва се полош и полош.Случајно налетав на овој филм, што сигурно ќе земам да го гледам Superhero
Само што сакав да го препорачам.Филмот е приказ на тоа колку всушност човечкиот род ја расипува земјата оцена според мене 9/10 гледајте го нема да зажалите:wink:The Day the Earth Stood Still
На Кијану Ривс му одговара улогата на вонземјанин . Инаку филмов е римејк на постар филм, кој што не ми е гледан па не можам да направам споредба. Воглавно приказната се врти околу Кијану Ривс, кој што е вонземјанин пратен на инспекциски надзор, да види што прават луѓето со планетата земја. Па врз основа на тие податоци треба да одлучи за судбината на човечкиот род. Гледајте го и уживајте.