Предлог за филм со кратка рецензија

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
Вчера го гледав Curious Case Of Benjamin Button. Доста добар филм, несекојдневен. Би ви препорачал доколку имате 2 ипол саата слободни да го погледате :)
Морам да признам откако го глеав вчера некако чудбо се чувствував имаш право несекојдневен филм вреден за гледање.многу убава приказна исто така за ефекти да ме збориме ...

а исто така не смее да се пропушти атентаторот на хитлер:zlo:
VALKYRIE со Tom Cruise во главна улога .Филмот е ѕверски

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ако може да ми предложите неко добар психолошки трилер , и по можност да не биде многу стар филм...:helou:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
[zEUs];2162380 напиша:
Ако може да ми предложите неко добар психолошки трилер , и по можност да не биде многу стар филм...:helou:
Donie Darko :helou:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.218
[zEUs];2162380 напиша:
Гледај го Stay на Марк Фрост. Филмов е лудило.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
OutLander filmov e super izvonredni effekti dobra akterska ekipa vredno e da se gleda.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
OutLander filmov e super izvonredni effekti dobra akterska ekipa vredno e da se gleda.
Со совет + за сите кои внимаваат на логиката на нештата дека нема да им се допаднат некои моменти на почетокот и крајот од филмот.

Воедно и мој последно гледан филм :)

Член од
18 јули 2008
Мислења
192
Поени од реакции
10
[zEUs];2162380 напиша:

Donnie Darko искрено не ми се допадна воопшто и не знам што се крева голема прашина околу,

Оу, ај ем сори мистер сложен. Инаку глеј го The Prestige, свиѓа ќе ти се.
додека ако го немаш гледано Престиж дефинитивно го препорачувам (се мислам сега да му правам реприза :) )

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Donie Darko :helou:
Оу, ај ем сори мистер сложен. Инаку глеј го The Prestige, свиѓа ќе ти се.
Гледај го Stay на Марк Фрост. Филмов е лудило.
Фала...:pipi: , а инаку Престиш сум го гледал и многу ми се допадна или предлогов му го даде на Апокалиптико :P

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.660
Поени од реакции
729
Јас Identity го гледав откако некој го имаше препорачано, и можам да потврдам дека е многу добар филм. Zeus ако го немаш гледано да го гледаш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom