- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.406
- Поени од реакции
- 7.708
кажете добра серија само да не е Sci-Fi, итно ми е идам на планина недела дена па планирам да пуштам мозок на пасење со некоја серија
http://www.imdb.com/title/tt0285403/?ref_=nm_knf_i1кажете добра серија само да не е Sci-Fi, итно ми е идам на планина недела дена па планирам да пуштам мозок на пасење со некоја серија
WeedsДајте некоја серија за кулирање со убаво музичке, смешка, женцки и слично
<3Weeds
Ја изгледав цела , добра беше во целина освен последната ништо скоро не се разјасниДечки да ви предложам една серија - The Vault, значи совршенство од мистерија, полна со пресврти.
Ја препорачувам на сите кои беа заразени по Лост. Ја има на youtube. Јас ја изгледав за пола ден, многу е заразна. Дванаесеттата епизода е ептен mindfuck.
Содржината - група студенти се одбрани како учесници на реалното шоу The Vault. Секој од нив се разбудува во соба во која има по еден предмет, за сите соби различен.
EmpireДајте некоја серија за кулирање со убаво музичке, смешка, женцки и слично
Почнав ББ маратон од почетокEmpire
Ја изглеав уште дента. Не ми остави некој голем впечаток, беше океј, онака интересна серија за тепање време. Начинот на кој ја завршија беше прилично лош. Ваљда ја изглеав до крај ради Alex.Пиши впечатоци
Епа битно не го сметаш времето за изгубеноЈа изглеав уште дента. Не ми остави некој голем впечаток, беше океј, онака интересна серија за тепање време. Начинот на кој ја завршија беше прилично лош. Ваљда ја изглеав до крај ради Alex.
Можеби да влегов помалце исхајпан, ќе ми беше поинтересна за глеање.
Таа искрено не ми се свиѓаше нешто.Епа битно не го сметаш времето за изгубено
Алекс згодничка многу, исто и таа пто пишуваше на таблата беше ептен симпа
Епа битно не го сметаш времето за изгубено
Алекс згодничка многу, исто и таа пто пишуваше на таблата беше ептен симпа
од каде ја симнавте оти ја нема на замунда и пиратебау?Таа искрено не ми се свиѓаше нешто.
Ја имаш на јутуб. Нема на што.од каде ја симнавте оти ја нема на замунда и пиратебау?