Предлог за серии и кратки рецензии

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.708
кажете добра серија само да не е Sci-Fi, итно ми е идам на планина недела дена па планирам да пуштам мозок на пасење со некоја серија :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Член од
9 август 2015
Мислења
71
Поени од реакции
56
Дечки да ви предложам една серија - The Vault, значи совршенство од мистерија, полна со пресврти.
Ја препорачувам на сите кои беа заразени по Лост. Ја има на youtube. Јас ја изгледав за пола ден, многу е заразна. Дванаесеттата епизода е ептен mindfuck.
Содржината - група студенти се одбрани како учесници на реалното шоу The Vault. Секој од нив се разбудува во соба во која има по еден предмет, за сите соби различен.
Ја изгледав цела , добра беше во целина освен последната ништо скоро не се разјасни
ни што се случило во меѓувреме на земјата , ни кај се останатите играчи , а ни што се деси со дечкото што рипна во дупката , а и типот што го заборавија во кафезот

B

beaverknight

Гостин
@Srcee
Баш барам некој слична на Lost серија, ќе се погрижам да ја изглеам оваа што ја имаш предложено.
Фала за препораката. :D

B

beaverknight

Гостин
Пиши впечатоци :)
Ја изглеав уште дента. Не ми остави некој голем впечаток, беше океј, онака интересна серија за тепање време. Начинот на кој ја завршија беше прилично лош. Ваљда ја изглеав до крај ради Alex. :D
Можеби да влегов помалце исхајпан, ќе ми беше поинтересна за глеање. :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ја изглеав уште дента. Не ми остави некој голем впечаток, беше океј, онака интересна серија за тепање време. Начинот на кој ја завршија беше прилично лош. Ваљда ја изглеав до крај ради Alex. :D
Можеби да влегов помалце исхајпан, ќе ми беше поинтересна за глеање. :)
Епа битно не го сметаш времето за изгубено :)
Алекс згодничка многу, исто и таа пто пишуваше на таблата беше ептен симпа :)

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
434

Kajgana Shop

На врв Bottom