- Член од
- 27 декември 2015
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 42
Мислем дека нема подобра серија до сега од "Prison break", кој ја нема гледано обавезно да ја гледа страшно добра е.
мислиш подобра од ЛОСТ нема.Мислем дека нема подобра серија до сега од "Prison break", кој ја нема гледано обавезно да ја гледа страшно добра е.
Само прва сезонаМислем дека нема подобра серија до сега од "Prison break", кој ја нема гледано обавезно да ја гледа страшно добра е.
Не би рекол дека е подобар, го имаш гледано штом знаеш ?мислиш подобра од ЛОСТ нема.
Ти си (го?!) гледал LOST?Не би рекол дека е подобар, го имаш гледано штом знаеш ?
Мислам дека веќе ти поставив едно прасање иначе сум го гледал да.Ти си (го?!) гледал LOST?
Ти oдгoвoрив и без дa ме прaшaш (мене)Мислам дека веќе ти поставив едно прасање иначе сум го гледал да.
veke sum zarazen interesna e, za sega izgledav 4 epizodi so megjuepizodite.Дечки да ви предложам една серија - The Vault, значи совршенство од мистерија, полна со пресврти.
Ја препорачувам на сите кои беа заразени по Лост. Ја има на youtube. Јас ја изгледав за пола ден, многу е заразна. Дванаесеттата епизода е ептен mindfuck.
Содржината - група студенти се одбрани како учесници на реалното шоу The Vault. Секој од нив се разбудува во соба во која има по еден предмет, за сите соби различен.
Ее баш ми е мило, ептен е непозната серијава. Пиши импресии кога ќе ја завршиш.veke sum zarazen interesna e, za sega izgledav 4 epizodi so megjuepizodite.
ooooooookkkkkkk... ja izgledav i mislnjeto mi varira od odlicna serija i ideja do toa deka mozelo i povekje, mnogu podobro. Ovde lezi potencijal za dobar film (ili serija), no mnogu raboti mi ostanaa nekkao nedoreceni (ili ne znaele da gi kazat?). Kako i da e, uzivav.Ее баш ми е мило, ептен е непозната серијава. Пиши импресии кога ќе ја завршиш.
Јас колку што гледам на имдб пишува 2011-..., така да можеби во иднина ќе снимаат сеуште епизоди.ooooooookkkkkkk... ja izgledav i mislnjeto mi varira od odlicna serija i ideja do toa deka mozelo i povekje, mnogu podobro. Ovde lezi potencijal za dobar film (ili serija), no mnogu raboti mi ostanaa nekkao nedoreceni (ili ne znaele da gi kazat?). Kako i da e, uzivav.
i shto e Circle? https://www.youtube.com/watch?v=gZ3DvcRU4vY
http://www.imdb.com/title/tt3118452/?ref_=nv_sr_1 neshto slicno,a?
CalifornicationДајте некоја серија за кулирање со убаво музичке, смешка, женцки и слично