Предлог за серии и кратки рецензии

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
Дајте бе некоја трилер јака, кризирам за серија :(

W

wicked_1

Гостин
Дечки, ај предложете некоја серија што ќе ме држи пред екран по цел ден, TVD, TWD, GOT, Revolution, Once Upon a Time, True Blood, Scandal и сл. гледани ми се...
Може некои препораки за post-apocalyptic серија, нешто со survival и слично? Еве конкретно може и мислење за Falling Skies, само ве молам без спојлери!!!
P.S. Revolution, Lost, The Walking Dead ми се изгледани.
Дечки, мене летово ми почна па ако може да ми кажете некоја добра серија да се изгубам во неа по цел ден :)
Ај сега мене да ми помогнете дечки, ја ќе пишам што имам гледано и ве молам според серииве да ми кажете некој предлог, во очајна потрага сум.
Homeland, Scandal, HTGAWM, Tyrant, ТWD, GOT, Spartacus, True Blood, TVD, Teen Wolf, Supernatural, Revolution, Sleepy Hollow, Once Upon a Time, Lost, Heroes, Grey's Anatomy, Arrow, AHS, The 100, New Girl...
Секој предлог е добредојден, фала :D
Mи треба некоја серија со јака приказна и јаки сизон финалиња, било кој жанр, некој предлог? :D
Дајте бе некоја трилер јака, кризирам за серија :(
1.Sopranos
2.Breaking Bad
3.The Wire
4.True Detective
5.House of Cards
6.Fargo
7.Penny Dreadful
8.Oz
9.Hannibal
10.Mad Men
11.Downton Abbey
12.Boardwalk Empire
13.Sons of Anarchy
14.Vikings
15.Sense8
16.The Killing
17.The Missing
18.Sherlock
19.Doctor Who
20.Fringe

...

Член од
7 март 2013
Мислења
149
Поени од реакции
41
1.Sopranos
2.Breaking Bad
3.The Wire
4.True Detective
5.House of Cards
6.Fargo
7.Penny Dreadful
8.Oz
9.Hannibal
10.Mad Men
11.Downton Abbey
12.Boardwalk Empire
13.Sons of Anarchy
14.Vikings
15.Sense8
16.The Killing
17.The Missing
18.Sherlock
19.Doctor Who
20.Fringe

...
Знам дека сум досаден, сепак фала :D

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341

убава серија, прва сезона е. До сега има 6 епизоди емитувано. Има елементи доста од твајлајт зоун. Се работи за еден агент од тајната служба на јуесеј кој доживува сообраќајка блиску едно градче наречено вејворд пајнс и сфаќа дека не може да избега од таму. Кај и да оди пак се враќа на исто место, како да се врти во круг:D да не давам спојлери повеќе, ја препорачувам:):):)
Тема никој не отвори за серијата. :(
Вчера беше крајот на првата сезона, така? Не личеше ко финале, воопшто. Сепак, супер сезона севкупно.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Вчера беше крајот на првата сезона, така? Не личеше ко финале, воопшто. Сепак, супер сезона севкупно.
не беше крајот вчера, на 23јули ќе се емитира финалето, значи уше 2 епизоди.

ја цела ја чекам да излезе па да ја гледам :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.233
Поени од реакции
42.978
Не, има уште 2 епизоди мислам од оваа, 10 се вкупно

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Затоа чудно ми падна. Ме измеша episodecalendar, ми ја регистрира како последна епизода сезонава.

Rick Grimes

Manchester United fan.
Член од
11 јули 2015
Мислења
130
Поени од реакции
66
Breaking Bad
- Се работи за 50 годишен наставник по хемија кој дознава дека боледува од рак на плуќата.Во деновите кои му се броени,тој решава да обезбеди подобра финанскиска состојба за неговата фамилија. Предобра серија,ако ја немате гледано не знаете што пропуштате !

The Walking Dead
- Настапува зомби апокалипса која го доведува светот до хаос. Шерифот Рик Грајмс (Rick Grimes),кој е уствари и главниот лик во серијава,го погодуваат со куршум и паѓа во кома. По неколку дена кога се буди од кома,во светот веќе владее зомби апокалипса.Тој успева да отиде до дома,каде не може да ги најде својата жена и дете.Тој тргнува во потрага по нив.Додека трага по нив,наидува на една група преживувачи кои би направиле се што е потребно за да преживеат,меѓу кои се неговата жена,дете и најдобар пријател. Исто како и Breaking Bad,предобра серија,според мене подобра и од Breaking Bad,доколку ја немате гледано не знаете што пропуштате!

Член од
29 октомври 2013
Мислења
13
Поени од реакции
3
Дали Oz е добра колку и Prison Break, и вреди да се гледа?

Член од
29 октомври 2013
Мислења
13
Поени од реакции
3
Читам што има пишано. Прашувам за други мислења од некој што ја има загледано :) :D

Kajgana Shop

На врв Bottom