- Член од
- 1 мај 2005
- Мислења
- 2.612
- Поени од реакции
- 32
@ Pere: bez obvinuvanja, samo ne mislam deka e vreme za mozaici... ke pokaze vremeto koj bese vo pravo, Karev ili Guli. Dvata ne bea predavnici, tuku patrioti.
mi ja prajte epten lesna, da si cekam i da si vervam... Vikas Amerikancite ke ne oprat?
A ako ni go opnat?
ako ispadni rabotata prlica, prvo vas ke ve pcujam, makar na Stojkov sum mu beskrajno blagodaren za se sho napravil, a i na Tentov, i normalno sekoj od vas koj ucestvuvase vo organiziranjeto na predhodnite 2 protesti.
Zatoa sto siguren sum deka eden ubav SOBIR (naucete razlika megju sobir i protest) ke storese mnogu.
So samoto miniranje na takov sobir, po avtomatizam se snosi odgovornost za nesakanite posledici od tip Dneven Vesnik Nova Makedonija ili Vodno - Drzava.
Rekov poveke pati, NAROD ke zastanese i pred i zad site vas. NAROD. Ako mozam jas od pred monitor, da kontaktiram i koordiniram da se mobiliziraat skoro sto lugje, koi preku licni kontakti samo ke donesat nekolku iljadi lugje, togas taa ekipa shto ja spomna gore, so nasha pomos, mozese bez problem da soberi 100 000 Makedonci i drugi Makedonski gragjani, pred parlament, na eden Velicenstven Sobir koj ke vlezese vo Istorijata.
Vikas da vi se veruva... aj ke vi veruvam, ama citaj pogore, ako bilo sho se sluci neubo, prvo vas ke ve pcujam... i ne samo jas :smir:
@ Bratot:
kolku plemenito, ke smeeme sami da si se nareceme RoM?
i ona MOZEBI Gorna Makedonija... Nova Referenca?
em mi se stemnuva ko ke procitam nesto vakvo, em mi ide da pcujam i da se podsetam na nekoi momenti na Zevsus od tipot
"Izdaja, Narode, Izdaja"
Ko sho pisav gore, ke vidime dali Karev ili Guli imase pravo...
aha... taka velis e rabotata? da vervame?Ojjjj....
Bez gresni razbiranja...
aman probajte cisto i iskreno da mislite i ne barajte zavera i vo ovie nekolku reda koi sto vi gi pisuvam....
posto takva nema.
Nema protest...do ponatamu !!!
Cel eshalon na lugje koi sto si ja sakaat i ljubat tatkovinata smetaat deka amerite cvrsto zastanaa na nasha strana i cekaat grckite blefovi da padnat vo voda.
Soodvetno...protest bi bil kontraproduktiven.
Znam deka situacijata e napnata,ama bas radi toa apeliram na vozdrzanost i pamet.Baravte situacii vo koi sto junacite treba da se pokazat i dokazat- Gospod Bog deli ete edna takva.
Falangata...mora da ostane splotena i slozna...posto inace nema vise da bide falanga.
I aman-zaman...veruvajte im na svoite komandanti.
Posto sekoj eden od nas inace e nistozen i samiot ne reprezentira nikakva organiziranost...ne pa falanga.
Nie......mora da pobedime.
Ama ne komandajte napad samovolno.
Ako na mene ne mi veruvate...
veruvajte im na:
Aristotel Tentov
Mirka Velinovska
Milenko Nedelkovski
Boris Damovski
Goran Stojkov
i uste edna cela pleada lugje koi sto so nisto ne dale povod za somnevanje vo nivnite patriotski nameri.
Trust me macedonians...WE WILL WIN!!!
As always...
OSTANETE SLOZNI I EDINSTVENI !
mi ja prajte epten lesna, da si cekam i da si vervam... Vikas Amerikancite ke ne oprat?
A ako ni go opnat?
ako ispadni rabotata prlica, prvo vas ke ve pcujam, makar na Stojkov sum mu beskrajno blagodaren za se sho napravil, a i na Tentov, i normalno sekoj od vas koj ucestvuvase vo organiziranjeto na predhodnite 2 protesti.
Zatoa sto siguren sum deka eden ubav SOBIR (naucete razlika megju sobir i protest) ke storese mnogu.
So samoto miniranje na takov sobir, po avtomatizam se snosi odgovornost za nesakanite posledici od tip Dneven Vesnik Nova Makedonija ili Vodno - Drzava.
Rekov poveke pati, NAROD ke zastanese i pred i zad site vas. NAROD. Ako mozam jas od pred monitor, da kontaktiram i koordiniram da se mobiliziraat skoro sto lugje, koi preku licni kontakti samo ke donesat nekolku iljadi lugje, togas taa ekipa shto ja spomna gore, so nasha pomos, mozese bez problem da soberi 100 000 Makedonci i drugi Makedonski gragjani, pred parlament, na eden Velicenstven Sobir koj ke vlezese vo Istorijata.
Vikas da vi se veruva... aj ke vi veruvam, ama citaj pogore, ako bilo sho se sluci neubo, prvo vas ke ve pcujam... i ne samo jas :smir:
@ Bratot:
kolku plemenito, ke smeeme sami da si se nareceme RoM?
i ona MOZEBI Gorna Makedonija... Nova Referenca?
em mi se stemnuva ko ke procitam nesto vakvo, em mi ide da pcujam i da se podsetam na nekoi momenti na Zevsus od tipot
"Izdaja, Narode, Izdaja"
Ko sho pisav gore, ke vidime dali Karev ili Guli imase pravo...