Пребрзо свршување

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Пробај да мислиш на вампири,колење и слично...со ова имав ситуација кога ме прашаа зарем уште немаш свршено? :kesa:

Член од
17 јули 2009
Мислења
49
Поени од реакции
0
Пробај да мислиш на вампири,колење и слично...со ова имав ситуација кога ме прашаа зарем уште немаш свршено? :kesa:
Fintata e i da uzivas i da ne ti se svrsi a za vreme na seks nekako ne veruvam deka mozam da mislam na drugo ...zavisi malce od zenskata :vozbud:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
лек за препрано свршување - носење поголемо количество кондоми, кога тогаш ќе ти се погоди пшартијата:smir:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Или нека почне она, па ти после пола саат придружи и се.
Вежбање си бара, ко дигање тегови, да се навикне мускулот и мозокот на "напор".

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Мастурбација некои 15 мин. пред секс...велат правело чуда...кондиција и такви работи...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Мастурбација некои 15 мин. пред секс...велат правело чуда...кондиција и такви работи...
Која глупа теорија човече.
Ради ефективност, нели е подобро место мастурбаија, секс пред.. well, секс?
Вториот пат би издржал нели повеќе, плус двократно задоволство пружиш на дамата. :lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Која глупа теорија човече.
Ради ефективност, нели е подобро место мастурбаија, секс пред.. well, секс?
Вториот пат би издржал нели повеќе, плус двократно задоволство пружиш на дамата. :lol:
Не би рекла двократно задоволство на овој начин.После првиот пат незадоволство,може и да ја налутиш:smir:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Не би рекла двократно задоволство на овој начин.После првиот пат незадоволство,може и да ја налутиш:smir:
Значи подржуваш теоријата на Toecutter?
Радо би го чекала да мастурбира, па 2пат да издржи повеќе.
Него, секс како загревање пред големото финале. Кое ќе го има и во горниот случај и во вториот. Кондиција и се остало.

???

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Значи подржуваш теоријата на Toecutter?
Радо би го чекала да мастурбира, па 2пат да издржи повеќе.
Него, секс како загревање пред големото финале. Кое ќе го има и во горниот случај и во вториот. Кондиција и се остало.

???
Не го подржувам ни неговото мислење.Чекам трето решение:)

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Кај има поубаво од брзо свршување....:nesvest:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ве читам и горе доле сите ги практикуваме работиве што ги кажавте.

Durex performa не препорачувам на никој освен на оној кој има вистинска потреба.Је*ига ништо не се осека со тоа чудо!

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Што фали теоријата на Грицкалката? Најмалку двапати со различни особи. Првиот пат сам со себе, вториот и понатаму со девојчето...ако не си отиде меѓувреме :)

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25

погрешно си сватил... треба кондиција, али не мастурбација, туку вистински с екс претходните саати, денови,месеци, години... редовно.

ќе видиш чуда се прават. од 5 секунди ќе стигнеш до бескрај (колку сакаш пати да сврши партнерката)

P

Princ

Гостин
Има уште едно секако, а тоа е да ти се погоди некој искусен. Ама бидејќи нели во се мора да има нешто негативно, за баткава ќе речеме само дека ќе биде грт, или да му е мал :))))

Онтопик.. релаксација, смиреност, па ако треба и 2-3 пати сврши... дамата посекако ќе биде задоволна се дур она крева нозе а ти не креваш раце од неа.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Трето решение е резервна женска пред главната. Наместо сам со себе, со неа, ќе ја испратиш дома и после со правата ќе свршиш како што треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom