Fintata e i da uzivas i da ne ti se svrsi a za vreme na seks nekako ne veruvam deka mozam da mislam na drugo ...zavisi malce od zenskataПробај да мислиш на вампири,колење и слично...со ова имав ситуација кога ме прашаа зарем уште немаш свршено? :kesa:
Која глупа теорија човече.Мастурбација некои 15 мин. пред секс...велат правело чуда...кондиција и такви работи...
Не би рекла двократно задоволство на овој начин.После првиот пат незадоволство,може и да ја налутиш:smir:Која глупа теорија човече.
Ради ефективност, нели е подобро место мастурбаија, секс пред.. well, секс?
Вториот пат би издржал нели повеќе, плус двократно задоволство пружиш на дамата. :lol:
Значи подржуваш теоријата на Toecutter?Не би рекла двократно задоволство на овој начин.После првиот пат незадоволство,може и да ја налутиш:smir:
Не го подржувам ни неговото мислење.Чекам трето решениеЗначи подржуваш теоријата на Toecutter?
Радо би го чекала да мастурбира, па 2пат да издржи повеќе.
Него, секс како загревање пред големото финале. Кое ќе го има и во горниот случај и во вториот. Кондиција и се остало.
???
Мастурбација некои 15 мин. пред секс...велат правело чуда...кондиција и такви работи...
Има уште едно секако, а тоа е да ти се погоди некој искусен. Ама бидејќи нели во се мора да има нешто негативно, за баткава ќе речеме само дека ќе биде грт, или да му е мал )))Не го подржувам ни неговото мислење.Чекам трето решение
Трето решение е резервна женска пред главната. Наместо сам со себе, со неа, ќе ја испратиш дома и после со правата ќе свршиш како што треба.Не го подржувам ни неговото мислење.Чекам трето решение