Прв бакнеж

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Prviot baknez mi bese na ekskurzija vo sedmo odd traese nekojsi 10 sek i bese super mora da priznaam, LIGAVO!!!!!

B

black angel

Гостин
bev prvа god u gtc deckovo nemаse pojmа dekа mii e prv polа sааt se motаv smisluvаv tristа sitnici dа ne me bаci i nа krаj si rekov nemа kаde i mu dopustiv i se sluci i toа cudo posle 2 denа odev nаsmeаnа.nа krаj po 3 meseci me povredi dlаboko i rаskinаvme....

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
14 septemvri 2001 14 god. uff besee interesno

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Se baknafme kolku da se baknam so nekoj, poso najzaostanata bef od drugarkite, ako befme samo 12 godinki, t.e. 6to odd :) Ali na krajot mi ostana predobar drugar a i se motafme 5 godini po red, taka da ne mi e krivo.
A za samiot baknez, se tresef cela od nervoza poso znaef so sleduva, ocite mi bea otvoreni, isto i ustata, i samo ispluziv jazik i nisto ne praef. On siromashkiot vrti, suci, se maci, a jas tutule bale. I na krajot si gi udrifme zabite, i tolku bese romantikata :)

Hmm..data mislam bese 29 Juni, 2002

macedonian D

♥ DyNa ♥
Член од
17 јануари 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
nisto posebno ne bese so licnosta so ja sakav ...:( a kolko fantazirah za toj den,slusav so?kak? poso posledna beh od drugarkite .deckoto ne pustase jazik suvo mi se vide :vozbud: mene ocite mi bea otvoreni..bese na izlevane pa posle u taxi idat mislenja i komentari od drugarkite ..utredenta ne sakav da ga vidam i do den deneska ne sakam:)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
знам дека беше на мојот роденден на крај на 7 одд
беше кратко и ептен слатко, знам дека другиот ден сакав пак

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Зад кула 3. Легендарно е местово. хаха бај д веј не беше лошо за прво искуство.

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Зад кула 3. Легендарно е местово. хаха бај д веј не беше лошо за прво искуство.
Хехе, стварно, легендарно е то местото зад 3 кула. Уствари и мене таму ми се случи првиот бакнеж... или зад 2, не знам точно. :mutava:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Бев осмо одделение,и бев на свирка,и се изненадив :pos: (ова се изненадив дека првиот пат кој излеговме т.е. вечерта кој се фативме не ме бакна,па бев екстра разочарана,и мислев дека пак ќе седам цела вечер за џабе,и мислев да раскинам...дете)

Член од
12 март 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
Ееее бев 5 одд.искрено мн.не ни замислиував како ке ми биде и што е тоа уопште...хахаха ...беше кратко ама слатко пошто ми се свигаше уште поодамна..сега сме многу блиски другари а тоа ни е драг спомен на кој често се секаваме и се смееме...

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Се очекува :::::: :) поздрав

Член од
24 март 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Prviot baknez mi se sluci vo sedmo odd...BEv zatreskana do usi a tipot mi go donesoa za rodenden kako poklon(kolku najubav poklon)i taka se zapoznavme... i posle edna nedela se sluci....bas neznaev so kako ali se snajdov nekako:pos2:Vecerta nemozev da zaspijam,a drugiot den nemozev nisto da stavam vo usta...I DEN DENES koga ke go vidam neso mi prorabotuva vo stomakov...

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Се договараше средбата долго време,дојде кај мене на физичко и отидовме на теренот над моето основно училиште.Се срамев многу зошто незнаев како се прави тоа ама добро,се тешев со тоа дека за се постои прв пат,добро беше и не ми беше гадно како што ми викаа сите другарки пред тоа...fiksna:Иначе типот ми се свиѓаше многу и по ходници се шетав ради него!kiki:

Kajgana Shop

На врв Bottom