Прв бакнеж

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2
хехе интересна тема ... беше 8мо одделение хехе со школскиот другар и сеа кога ке го видам многу ми е срам од него хахаха

Член од
12 јануари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
1
Na 15 god. so eden decko 3 god.postar od mene,cuvstvoto ne bese nesto posebno ama cela nok ne spiev :toe: A deckoto ic ne go sakav i do den denes mi e antipaticen bahhh...

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
во шесто одделение со едно девојче кое ми е генерација беше прекрасно :vozbud::vozbud:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
14, дожд, и како бетономешалка.:)

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10
во седмо одделение и уште памтам се како беше :)

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
другарка ми како поискусна летото 6 за 7 ме учеше како да се лапам..ми стави лед во чашка и ми рече бркај го ледот.. и така јас едно 2-3 дена се учев. беше топло уште излегувавме околу 6 саат и баш тоа лето го направија игралиштето со клупи. ние копиљана седевме таму додека постарите не дојдеа и не не избркаа. типот со кој го имав првиот бакнеж ми остана како белег у животот врти сучи па со него ќе завршам иако не контактираме сега веќе 1ипол година. он постар па демек знаел и ми го бутна јазикот во уста а јас само си помислив: бркај го ледот во чашката..страмови! ама ајде простено ми е се учев..инаку не е некое посебно искуство и не му давам големо значење

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Au uzas! Vrnese, mi studese, ne znaev sto treba da pravam :((((((( Narednite bea i se mn podobri;))))))))

Член од
11 мај 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
cool tema na razgovor i komentiranje....jas se sekavam kako vcera da bese prviot baknez....bese prekrasno i nezaboravno...kako i tipkata so ja baknav...samo so bese bez dozvola od nejzina strana ama se pomina ok ne dobiv cotek...:) ednostavno se sluci neplanirano ama bese slatko daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Ако збораме за прв бакнеж, баш бакнеж, јазик и се, ми беше негде 8, со една другарка, игравме ШИШЕ со лапање :pos::pos:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
првиот бакнеж во осмо.. .уффф кој генијалец сум :) пијани бевме .. беше вечер , сами по темна улица..
и и и... бидна :) тоа беше и најубавиот бакнеж и го паметам како вчера да беше , вечерта неможев да спијам :) утредента со типката се фативме.. сеуште мн ја сакам и сме добри другарчиња:)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Паа у осмо беше тоа, ама беше ептен катастрофално... и никогаш повеке не се повтори...мислам со таа личност фала богу.Хехехе.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Што знам у 8 мислам:)Ептен беше добро и ден денес се сеќавам на моментот и да не можев да спијам цела вечер од што бев возбуден:)хаха еллеле сеа коа ке ми текне:)ахах

Kajgana Shop

На врв Bottom