Прво (најстаро) сеќавање

• Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување
Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Prvo sekavanje mı e koga ımav 2 godını kako jadev kaskaval ı salama servırano so dedo mı na masata ı pıevme dvajcata pıvo(mıslam jas ne pıev onaka lıgaveskı)

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Не знам колкава бев, ама се сеќавам дека се плеткав околу вујко ми додак тој зборуваше на телефон, а на баба ми и барав вода. КОга видов чаша на работаната маса, се стрчав и на екс. Тогаш како чешма на сите страни плукав, кашлав...:pos2:Чашата била со ракија и тогаш баба ми ме навали над кофа и повраќав :kesa:
И бледо сеќавање имам како бев на столица качена до чешмата и татко ми ме учеше како да се мијам заби:pos2:

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Мене ми текнува прв ден во градинка (негде 3 години) и со мајка ми идеме купуваме бомбоњера за учителките и ме остава мајка ми во градинка и ми текнува и реков на учителката дека сакам да ја разгледам градинката а тоа уствари да видам од кај можам да бегам.... и фино лепо све сум видел и јадевме торта и отидовме да миеме раце и ја се прошуњав и од врата надвор и отидов кај продавницата кај што сум купувал бомбоњера за учителките и сум почнал да плачам и продавачката ме запамтила и ме вратила во градинка :))) од тогаш не сум избегал од школо хахахаха (ЛАЖАМ)

Член од
28 септември 2008
Мислења
111
Поени од реакции
0
Мислам дека моето најстаро сеќавање е коа имав 3-4 години и мајка ми коа ме остаи у креветчето со неколку кученца мали , и почнаа да ме грицкаат .. И Мајка ми коа влезе ме виде као им ги грицкам ја шапите на нив .. И коа ме праша зашо ги грицкам кажав .. зашо они мене ме гризат :pos2: .. Ама ден денес мислам дека правилно постапив :)

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Прво сеќавање ми е на денот на мојата крштевка кога имав 2 и пол години кога се правеше прослава у ресторанот и некои пријатели на моите ми донесоа топка за играње ама едно мало копиљче сакаше да ми ја земе топката и јас секако...ГО НАТЕПАВ :wink:

Slug

Boom! Headshot!
Член од
1 јануари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
3
Ме натераа да влезам цел во леген со нафта. Ме скршија од ќотек дома.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас памтам кога ојдов со татко ми во дискотека, а се вратив дома со мајка ми.

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Нешто најстаро што го памтам е кога имав околу 4-5 години и само знам дека одев по многу тесна бетонирана стаза кај комшиите во двор и наместо да ја прескокнам јас стапнав до желката малце подизгубив рамнотежа и продолжив понатаму. :toe:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Хммм...па памтам бевме во трпезарија и мама му пишеше писмо на тато пошо тој беше во војска и ме држеше мене в скут и јас видов тука киви и беа презреани и ги напрајв лом ги изгмечив и накрај се избришав од чаршавот шо е најстрашно тазе перен беше.Мама ко виде фацана и беше....:vozbud: ама ај шо ќе ми прајт и ми рече зш бе Еленче и јас и реков, абе не бев јаш, бато беше, а брат ми уште нашколо беше.Незнам само колку години имав негде 3 или 4...идиотче бе...

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
3 rodenden ... prekrasno samo ne sum sigurna dali e sekjavanje ili mi e toa nekoj razvien film zaso imam mn sliki od toj nastan...kako i da e ...

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Јас па памтам одеднаш јака светлина,околу мене се луѓе со маски и зелени престилки.
И еден и вика на мајка ми - еве ја главата.А ја онака се чудам шо му е на стариот,па кај треба да биде?И испаѓам ја гневен и он на неа - машко е.

И кога почнав да му се дерам еј,доктор да ти бил,цела болница у вис.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
32
Поени од реакции
2
Прво нешто на кое се сеќавам е денот кога се роди брат ми. Имаб 3 и пол години, и со татко ми отидовме во болница да ги земеме мајка ми и брат ми !

Член од
26 август 2009
Мислења
2
Поени од реакции
1
Моето најстаро сеќавање е ко имав 2 години... Беше вечер и комшиите беа дојдени на гости. Се уморив од играње и му седнав в скут на мојот комшија ииии се помочав.Тој не рече ништо само се изнасмеа и ојде да се преслечит нормално :pos2:.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Кога се измочав у гаќи и многу ќутек добив знам.:kesa::kesa::kesa::kesa:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
едно од моите први и најстари сеќавања е кога бев во бугарија на одмор и за малце ќе се удавев во Црно Море...имав мислам 4 или 5 год

Kajgana Shop

На врв Bottom