Првиот/а дечко/девојка

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Na kolku godini ste go/ja imale prviot/a decko/zenska?
Dali vi ostanal/a prijatel/ka posle se?
Na koj nacin ste se skarale?
Dali vi znaci seuste?
На крајот од 7 одд...а се скаравме пошо нешто ме навреди :nenene:не памтам што беше..а јас па го удрив:vozbud:..и не сакал веке да оди со тепач:pipi:.А дали ми значи..не..веке го забораив..а тој до ден денес ме праи љубоморна со женска му...при што тоа кај мене нема никаков ефекат:vozbud::vozbud::vozbud:
 

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Првиот дечко ми беше негде крајот на осмо, се знаевме од на школо ама никогаш не праевме муабет. Еден ден дојде со еден негов другар кај мене пред зграда бидејќи брачеда ми го сакаше другар му и ајде сега ќе ми го местат. Одевме 2 дена, а се скаравме вечерта ко излеговме во една дискотека зш се праев важна и не му обрнував внимание. :pos:
Не останавме пријатели, ниту пак праевме муабет после тоа, го видов можда 3 пати во 4 години, тој во едно школо, јас во друго.... и после 4 години го сретнав на истиот факултет и истиот смер :pos: Ова година не го имам видено, ваљда не се има ни запишано.
А за да ми значи, не, тогаш не ми значел, а сега уште помалку. :toe:
 

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
многу бев заљубена во него....се фативме летото за прва, една година постар од мене, од исто маало, кај што живеев, долго време се маткав со него, не знам кај ми бил паметот, накрај така лошо ме повреди!!!!!али имаше и некои добри моменти, сега се поздравуваме онака!!!!
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Утепааме се од смеење...:tv:...ја сум лапал у Булевар...сум лапал у Булевар два пати...у Манда, ај шетај. Е,што сум јас бе, пачавра?

Првата "девојка",ми беше на 7год. во Крани, Маја се викаше. И дури и еднаш се бацивме:pos2:
 

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
12 години односно 6то одделение на зимовање :) Многу ми беше страв :pos: Се распрашував што е како е, сите ме тешеа дека не е ништо страшно за првиот бакнеж :pos: И знам дека смрзнав додека го дочекав бакнежот... Муабети муабети надвор, а ја по џемперче :pos: Ко вчера да беше го памтам... И идевме као месец дена, али се гледавме и слушавме многу ретко :) Значи поише беше како денешно мување, али тогаш се рачунаше као дечко :):):) Не им кажав на моите дома пошо ми беше срам :pos: И ден денес не знаат :)
И ми раскина преку порака! И тоа, се немавме видено поише од 20 дена а јас му го изгубив телефонот, па мислев он ќе се јави, па него го немаше, па некако го дознав и кога му пишав ми кажа дека си фатил друга :pos: Не ми беше гајле, не го сакав или слично али ме изнервира зашто преку порака беше :)
И од тогаш не се видовме... Се' до прва година средно кога не ми падна у клас :pos: Не ми се веруваше :) Али воопшто немав никакви чувства ни пред, а не па тогаш... И сеа сме си онака, познаници :)
 

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Ах времиња.....
Првиот дечко ми беше на 14 години, при крај на 8 одделение. Бев срамежлива во машко друштво тогаш, и стварно го жалам на тогашниот ми дечко...:icon_lol: Два сати мрзневме надвор, никако не му дозволував да ме баци бидејќи се срамев :icon_lol: На крај успеа некако, не знам ни како имаше живци толку време да истрпи, али ете се исплати. Одевме прво 4 и пол месеци, потоа повторно се смиривме и одевме скоро 2 години. Денес комуницираме, добар другар ми е ,мила личност, и имам убави спомени од тогаш...
 
Член од
25 октомври 2008
Мислења
31
Поени од реакции
1
Prviot decko go imav na 16 godinimislam deka bese od ljubopitnost poveke otkolku sto bese ljubov vo prasanje,zivee kaj mene u malo uste se pozdravuvame,se skaravme posle 2 meseci koga svativ deka samo se glupiram i deka ne go sakam,a toj epten se zanese vo vrskata,i ne mi znaci nesto mnogu! Pozdrav do site!!! :baeh:
 

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
14 Септември 2001 година околу 14:00 часот првиот бакнеж и првиот дечко тоа беше првата љубов, одевме година дека и на крај раскинавме сеа сме си другарчиња иако не се глеаме често зашто сме на различна релација. Ипак било самооооо прва љубов.
 

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Prviot decko mi bese nekade 2 godina sredno odevme podolg period se dodeka ne doznav deka me vara i prai budala od mene i toa ne so nekoja druga so ne ja poznavam tuku bas so mojata drugarka.Se skaravme po toa, ne mu praev moze godina muabet, go gledav no go ignorirav se dodeka toj ne odluci da rascisti konecno se i da priznae se.Prizna, se izvini, se kaese, sakase da se smirime no ne se smirivme zatoa sto ne mozam da projdam preku seto toa.Premnogu me povredi, doverbata ja izgubiv potpolno, zivotot mnogu mi se smeni od togas, jas se smeniv, ne sum veke naivna, pazam sto zboram i pravam.Posle demek ajde drugari ke bideme.I eve sme do den deneska mi se javuva ,koga kako drugar a koga kako decko na koj mu fali budala ko mene...No ok jas sum tuka dokolku mu treba drugarka, no samo drugarka i nisto poveke od toa.Sega sum ladnokrvna sprema nego, potpolno, i go gledam kako sekoj obicen covek...
 
С

Сатори

Гостин
Na kolku godini ste go/ja imale prviot/a decko/zenska?
Dali vi ostanal/a prijatel/ka posle se?
Na koj nacin ste se skarale?
Dali vi znaci seuste?
Осмо одделение, за Нова Година на 14 години, дечкото се викаше Марко и 3 години се влечев со него во off/on ситуација, што можат да ти направат одредени емоции.
Пријател дали ми остана ... абе он многу работи ми остана мене, ама не и пријател, повремено се препуцаваме чисто за забава.
Се скаравме крајот на втора година, оффицијално, зошто во тој временски период имав филмови за некои други работи, сега ми е жал што ја зафркнав толку работата, ама ај, ништо не му беше.
Дека ми значи, уххх, не толку многу да бидам искрена, ми значат спомените, сега нема ништо од она што сме биле како луѓе тогаш и тоа што сме денес.
Фативме премногу различни насоки во животот.:toe:
 
Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Првата женска ми беше во 7 одд.Јас бев 7мо таа 8мо, и она ме фати за дечко.
Не знам зошто раскинавме.Ни се влошија односите.Она отиде 1ва година средно, јас бев 8мо одд не се гледавме толку често. се влечевме подолго време демек да ја поправиме ситуацијата ама ништо, и на крајот ЧАО.
Сега ништо не ми значи.
 

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Второ полугодие од седмо одделение. Моментално ништо не ми значи, а ко одевме го сакав, мислам, љубов една симпатија чувствував кон него, детски онака:kesa:и раскинавме зошто не ме сакал типот, а иначе сега имаме убав муабет:helou:
 

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Абе прва врска у која стварно сум разбирал шо како е и шо е ми беше сеа до пред некој месец траеше од лани значи крај на прва година средно... идевме 4 ипол месеца и ја сакав типката ама јбг таа мене не доволно и заврши и сеа веќе ја поштувам и сме другари ама само другари :) Прва женска онака општо порано било... Толкав фраер сум бил шо и на 5 години у Грција на одмор коа бев имав женска :) Моите со нивни пријатели беа и ние децата бевме се разбира... и врсничка ми беше Ангела се викаше :) Дури и прв бакнеж со неа сум имал (не лапање ама у уста) дури и слика има од нас како се бацуваме х) После одморот мојте се разведоа и не се ни видов со Ангела... сеа да ја видам нема ни да ја познаам... може и сум ја видел... :toe:
 
Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
не сум имал девојка досега...нити бакнеж, а имам 16 год. :kesa: не е до мене...не знам оти :toe:
 

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
не сум имал девојка досега...нити бакнеж, а имам 16 год. :kesa: не е до мене...не знам оти :toe:
Не се секирај на другар мој му се деси да нема исто така до 16 години па супер му беше па се скара со цурата па не му беше супер па се испомирија и испокараа и така :) Не се секирај без цури и бакнежи само помалце проблеми :) (иначе помал сум од тебе а веќе ми е прекурчено од тоа х) )
 

Kajgana Shop

На врв Bottom