Првиот/а дечко/девојка

Член од
24 август 2008
Мислења
132
Поени од реакции
2
Беше негде во седмо одделение, типот мноооогу ми се свиѓаше, ама многу се срамев од него и му удрив неколку корпи пред конечно да се смуваме. Не знам како не ме отера у пичку матер после се што му направив! Како и да е, после тоа, бевме другари и тоа ептен добри, искачавме заедно и сл. Пред неколку месеци пак почнавме да се муваме и некои работи се сменија, не зборевме извесно време и сега пак некако почнуваме да комуницираме. Да, уште ми значи само не знам на кој начин.:toe:
 

ivicka10

full bundle of joy...
Член од
20 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
4
Јас бев трета година средно он четврта, бевме мн добри другари, одевме една година, откако раскинавме станавме најдобри другари, и сега после неколку години пак сме заедно:wub: ........
меѓу нас имаше мноогу заплети, расплети; надминавме толку добри и лоши моменти; но мислам дека сето тоа само ја зацврсти нишката која не поврзува, зашто заедно созреваме,заедно учиме од грешките:back:
кој рекол дека само крвната врска е комплетна и способна да пружи безусловна љубов?!- тоа го доживувам сега, и макар да се изгубиме во иднина, секогаш ќе го имаме ова, а сродните души секогаш си го наоѓаат патот дома:love2:
 

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
319
Поени од реакции
271
Јас бев прва а таа втора :icon_bigg небевме долго време заедно ама не би го менал за ништо
зошто раскинавме? незнам изгледа јас бев крив нешто зашто таа ми раскина :toe:
а сега си имаме здраво мислам ок ама не контактираме
 

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Na kolku godini ste go/ja imale prviot/a decko/zenska?
Dali vi ostanal/a prijatel/ka posle se?
Na koj nacin ste se skarale?
Dali vi znaci seuste?

Оф леле, првиот "дечко" :pos::pos::pos:

Се викаше Игор, јас бев 5то, он 8мо одделение и "одевме" дури 1 месец. Физички и не ме привлекуваше толку, колку што ме привлекуваше неговата харизма и начинот на кој успеваше да ме насмее. Срцка беше :), а јас клето и расипано уште од мало, у фазон "немам време за чекање" му се скарав по едномесечно чекање за француски бакнеж :pos2: АМА се имаше осудено да ме бакне во уста неколку пати, и тоа се важи, не?:pos:

Го излажав дека од дома дознале и ми забрануваат да имам дечко и така прекинавме. Извесно време потоа останавме другари, ама постепено изгубивме контакт. Ако добро се сеќавам ми се налути за нешто и престана да ми зборува.

Претпоставувам дека на некој начин и го сакав, мојата детска љубов :pipi: И искрено криво ми е што не останавме другари, беше супер како личност, ќе имав и со кого да се смеам на сите тие глупости, ама детска работа. Најсмешно е што неговите другари ме знаат како "бившата на Иџе" и сеуште така ме викаат :pos2:

Битно јас сеуште се надевам на бакнеж од него, во некоја идна прилика превземам иницијатива :pos:
 

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
epa mojot bese vo 6to - i bese i ostana propast vo opstestvovo fati po nekoi losi patista taka da vo skoro vreme ne ni znam sto se slucuva so nego--gospod neka mu pomaga
 
Член од
19 февруари 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
Според мене, битно е да дојде... кога не е битно, битно е да го осетиш чувството дека имаш некој покрај себе... Многу е добро... мммммммм, слатко како тазе бајадера..... Ќе се сложите со мене, би сакале пак прв пат...:back:
 
Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Јас бев осмо, тој втора.Не знам ни јас зш се фатив со него ама ајде.И пошо мене само малу ми се свиѓаше, јас него тро појќе и цело време ме замараше ваму да ојме таму да ојме и досаден ми беше и го откачив после некое време, иако ми беше ногу жал ко го откачвев зш добро си беше детето.Од ко раскинавме не бевме баш нешо ногу пријатели онака само едно здраво, а сеа сме во супер односи и ногу го сакам онака ко чоек и секош ми поможвит а и јас него ко ќе требит и си прајме најнормален муабет.
 

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Јас осмо, он прва. Траеше се на се... 2 дена, од кои првиот се фативме, вториот раскинавме.

Низок беше!:pos2:
Се извинувам на естетски расизам.
 
Член од
18 февруари 2009
Мислења
89
Поени од реакции
1
prvata devojka mi bese odamna no i site drugi sto sum gi imal so nikoja ne sum ostanal prijatel cudna rabota zatoa sto citam poveketo od vas ostanuvaat prijateli mora da e do meno stoznam
 

wot

њ
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.516
Поени од реакции
33.694
Крај на 7мо. Спонтано се случи, имаше хемија меѓу нас. На журка беше, од играње заврши со мување.
Другиот ден дознав дека одиме. Дали траеше 2 месеци. За здраво, да. Си кажуваме, комшии сме ебаго. :icon_lol:
Уште е супер цура.

:pipi:
 
Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Првата девоја ја имав во седмо одделение јас бев седмо а она осмо.Се скаравме бидејќ таа почна да се прави мн голема.Денеска не ми значи ништо.Сефга сме онаа BFF а секош кога ке бидеме заедно се зезама за тоа.
 
Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Prviot decko si go fativ prva godina i mnooooogu go sakav,imase mnogu hemija megju nas no od doma mene ne mi dozvoluvaa da si fatam decko tolku mala pa fino lepo na 14ti fevruari raskinavmeee. Posle raskinuvanjeto se sekavam deka mnogu placev i go sakav dve godini posle toa ama sepak porasnavme i fativme koj navamu koj natamu. Za pozdravuvanje se pozdravuvam so nego koga i da se vidime no samo na toa ostanavme. Sepak koga bi razmislila poveke moite bile vo pravo deka ne treba tolku rano da si fajkame decko ili devojka, ama kolku za prva ljubov NAJUBAVO MI BESE
 

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Прв бакнеж во градинка :pos: Ја копиљ гледав нешо љубовна серија вечерта,и следниот ден во градинка му викам на едно девојче дој малце,отвори уста и ја бацив:pos: Прва девојка на крај на 6то,она се викаше Јасмина,беше тоа на нешо како забава за полу матурантите и бидна работата.Траеше недела ипол. :helou:
 

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Na kolku godini ste go/ja imale prviot/a decko/zenska?
Dali vi ostanal/a prijatel/ka posle se?
Na koj nacin ste se skarale?
Dali vi znaci seuste?
Првпат фатив дечко летото 7мо за 8мо одделение. Одевме 6 месеци и се скаравме без некоја посебна причина, за ништо... После 3 месеци се смиривме и пак одевме 6 месеци, ама пак завршивме без причина. Престанавме да се гледаме и не ми значи ништо посебно. Убаво ни беше заедно и секогаш ќе го памтам ама не би почнала пак врска со него.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom