- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.870
- Поени од реакции
- 7.103
Кога ќе се отвора чудово ???
Брат, ја коа идам да бордам у Маврово, дневната карта си ја плаќам исто колку што е аквапарков.Промашок до крај шо е ова ќе го отворат 20-ти ? лол . . цена 600/1200 ?! Луѓето на пробиштип немаат пари леб да си купат не пак да дадат толку пари за децата да одат и да видам што и како само глупости ова и 20-ти август . . . На овие горештини останавме без базент во пробиштип + сеа читам 600/1200 денари карта хаха овие треба да си удрат тоа главичката од дното на базентот да се освестат малце .
Nikoj ne rece deka ova e bazen, no 20 evra za ovoj standard e premnogu...zamisli edno semejstvo so mali deca da otidat treba da dadat 80 evra, nadvor od pamet e toa..a znae nekoj dali ima nekoi ogranicuvanja primer za deca do 12 godini pola cena ili taka nesto?Брат, ја коа идам да бордам у Маврово, дневната карта си ја плаќам исто колку што е аквапарков.
Така сеа тие шо сакаат да идат да се пуштаат по тобогани ќе си плаќаат.
И не кенкајте дека е скапо, не е ова базен.
edit: Сега видов сликиве, шо бе само овие базени ќе бидат?
Картата за деца од 3 до 14 години е 300 денари.Nikoj ne rece deka ova e bazen, no 20 evra za ovoj standard e premnogu...zamisli edno semejstvo so mali deca da otidat treba da dadat 80 evra, nadvor od pamet e toa..a znae nekoj dali ima nekoi ogranicuvanja primer za deca do 12 godini pola cena ili taka nesto?
Тамам да се најадеме и напоиме.. беееее...во Солун картата за Aqua parkot е 14 евра за возрасни, 5 евра до 14 години ама во Солун има шода видиш а тука 3 базени и трева за 20 евра
а на отварањето ќе има ли лапачка без пари у таа цена??? е тоа ако има Ок ќе има народ Македончиња ама ако е само влез ќе биде Штама, патем Кај се наоѓа Пробиштип валјда негде блиску до Штип хееххехехе Пробиштип ааааааааааа
Брат се зезаш? Имаш одено во аквапарк досега? Базените во коиште завршуваат тобоганите не се за пливање, тие не треба да собираат луѓе. Таму паѓаш од тобоганот и веднаш излегуваш. Додека ти не излезеш никој не се спушта во тобоганот, за тоа има стражари, персонал кој регулира сигурност, не може да биде газ преку глава, кој каде стигне таму да се фрла и да плива.Абе стварно сиромашно делува парков некако. Начукале 3-4 базени, мислат со тоа ќе мачкаат очи демек водни површини ау..А базените во коишто завршуваат тобоганите едвај ќе соберат 20 души, замислете кога ќе навалат 100 души што ќе се случува.."Дечко, тргни ногата ако сакаш?" ...
Па 20 евра и за скијачкиот центар во Марвово е многу, не мислиш?Nikoj ne rece deka ova e bazen, no 20 evra za ovoj standard e premnogu...zamisli edno semejstvo so mali deca da otidat treba da dadat 80 evra, nadvor od pamet e toa..a znae nekoj dali ima nekoi ogranicuvanja primer za deca do 12 godini pola cena ili taka nesto?
Реков „не кенкајте“. Кенкање = моментот коа малото бебе се спрема да заплачехехе и после викаш не кењајте 1200денари за 2/3 базента и 2тобгана ...