Првиот аква-парк во Македонија (Пробиштип)!

I

indigo child

Гостин
Промашок до крај шо е ова ќе го отворат 20-ти ? лол . . цена 600/1200 ?! Луѓето на пробиштип немаат пари леб да си купат не пак да дадат толку пари за децата да одат и да видам што и како само глупости ова и 20-ти август . . . На овие горештини останавме без базент во пробиштип + сеа читам 600/1200 денари карта хаха овие треба да си удрат тоа главичката од дното на базентот да се освестат малце .
Брат, ја коа идам да бордам у Маврово, дневната карта си ја плаќам исто колку што е аквапарков.
Така сеа тие шо сакаат да идат да се пуштаат по тобогани ќе си плаќаат.
И не кенкајте дека е скапо, не е ова базен.

edit: Сега видов сликиве, шо бе само овие базени ќе бидат?

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
хехе и после викаш не кењајте 1200денари за 2/3 базента и 2тобгана ...

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Нема шанси цените да бидат толку високи што ви е на вас.

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
Брат, ја коа идам да бордам у Маврово, дневната карта си ја плаќам исто колку што е аквапарков.
Така сеа тие шо сакаат да идат да се пуштаат по тобогани ќе си плаќаат.
И не кенкајте дека е скапо, не е ова базен.

edit: Сега видов сликиве, шо бе само овие базени ќе бидат?
Nikoj ne rece deka ova e bazen, no 20 evra za ovoj standard e premnogu...zamisli edno semejstvo so mali deca da otidat treba da dadat 80 evra, nadvor od pamet e toa..a znae nekoj dali ima nekoi ogranicuvanja primer za deca do 12 godini pola cena ili taka nesto?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Nikoj ne rece deka ova e bazen, no 20 evra za ovoj standard e premnogu...zamisli edno semejstvo so mali deca da otidat treba da dadat 80 evra, nadvor od pamet e toa..a znae nekoj dali ima nekoi ogranicuvanja primer za deca do 12 godini pola cena ili taka nesto?
Картата за деца од 3 до 14 години е 300 денари.

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
во Солун картата за Aqua parkot е 14 евра за возрасни, 5 евра до 14 години ама во Солун има шода видиш а тука 3 базени и трева :) за 20 евра

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Најново од фејсбук страната на аквапаркот: "На големо задоволство на сите ве известуваме дека Аква парк имајќи ги во предвид вашите коментари и сугестии одлучи картата за отворањето во сите продажни места како и на касата на паркот да биде по цена од 600 денари за возрасни и 300 денари за деца до 14 години."

Е ова е веќе прифатлива понуда. Feel sorry for the ones who paid 1200:cool:

п.с. и јас добив гратис, не се ми изгледа како варка работава со гратисите. Зајче и Мисери, вие ги зедовте вашите гратиси или?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
во Солун картата за Aqua parkot е 14 евра за возрасни, 5 евра до 14 години ама во Солун има шода видиш а тука 3 базени и трева :) за 20 евра
Тамам да се најадеме и напоиме.. беееее... :)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
а на отварањето ќе има ли лапачка без пари у таа цена??? е тоа ако има Ок ќе има народ Македончиња ама ако е само влез ќе биде Штама, патем Кај се наоѓа Пробиштип валјда негде блиску до Штип :) хееххехехе Пробиштип ааааааааааа

С

сашенко

Гостин
а на отварањето ќе има ли лапачка без пари у таа цена??? е тоа ако има Ок ќе има народ Македончиња ама ако е само влез ќе биде Штама, патем Кај се наоѓа Пробиштип валјда негде блиску до Штип :) хееххехехе Пробиштип ааааааааааа

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Абе стварно сиромашно делува парков некако. Начукале 3-4 базени, мислат со тоа ќе мачкаат очи демек водни површини ау..А базените во коишто завршуваат тобоганите едвај ќе соберат 20 души, замислете кога ќе навалат 100 души што ќе се случува.."Дечко, тргни ногата ако сакаш?" ...

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Убав е аква паркот ама цените ... за возрасни 600 денари за мали 300 :tapp: !!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Абе стварно сиромашно делува парков некако. Начукале 3-4 базени, мислат со тоа ќе мачкаат очи демек водни површини ау..А базените во коишто завршуваат тобоганите едвај ќе соберат 20 души, замислете кога ќе навалат 100 души што ќе се случува.."Дечко, тргни ногата ако сакаш?" ...
Брат се зезаш? Имаш одено во аквапарк досега? Базените во коиште завршуваат тобоганите не се за пливање, тие не треба да собираат луѓе. Таму паѓаш од тобоганот и веднаш излегуваш. Додека ти не излезеш никој не се спушта во тобоганот, за тоа има стражари, персонал кој регулира сигурност, не може да биде газ преку глава, кој каде стигне таму да се фрла и да плива.

I

indigo child

Гостин
Па 20 евра и за скијачкиот центар во Марвово е многу, не мислиш?
Јас и те како мислам. Во Банско скијачкиот е 5 пати подобар од овој, подобра жичара имаат, повеќе стази, подобри ски лифтови, па што ако?
И јас пак плаќам повеќе во Маврово пошо Банско ми е подалеку и не можам да отидам еден ден од сабајле и вечерта да се вратам.
Така и вие. Ако не можете да си го дозволите тој луксуз да идете на повеќе денови во Турција или во Грција на одмор, а успат и во аквапарк, ќе си дремете овде и ќе си ги давате парите на македонскиве „бизнисмени“.
Јас лично не би идела у аквапарк пошо не ме влече, али да ми се идеше во аквапарк, ќе си платев 20 евра и немаше да кенкам на темава како е скапо.
--- надополнето: Aug 10, 2011 12:02 PM ---
хехе и после викаш не кењајте 1200денари за 2/3 базента и 2тобгана ...
Реков „не кенкајте“. Кенкање = моментот коа малото бебе се спрема да заплаче
Научи се да читаш <3

Kajgana Shop

На врв Bottom