Првиот аква-парк во Македонија (Пробиштип)!

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Промашок до крај шо е ова ќе го отворат 20-ти ? лол . . цена 600/1200 ?! Луѓето на пробиштип немаат пари леб да си купат не пак да дадат толку пари за децата да одат и да видам што и како само глупости ова и 20-ти август . . . На овие горештини останавме без базент во пробиштип + сеа читам 600/1200 денари карта хаха овие треба да си удрат тоа главичката од дното на базентот да се освестат малце .

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Не знам за вас ама јас добив гратис

Честитки!!! Добивте ГРАТИС ВИП влезница за отварањето на првиот AQUA PARK во Македонија !

И тоа не е СЕ....
Имате ексклузивна можност со Вашата награда да поканите до 5 пријатели за кои ќе обезбедиме ВИП влезници по специјална цена од 400 ден.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
На фејсбук страната има да оставиш маил и да објавиш на ѕид и стануваш потенцијален добитник :)

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Почнаа да даваат гратиси затоа што со зделката преку групер до сега имаат продадено 17 карти:pos:
Па ајде да не биде тотален неуспех сега ќе делиме на секој втор гратиси:pos:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Почнаа да даваат гратиси затоа што со зделката преку групер до сега имаат продадено 17 карти:pos:
Па ајде да не биде тотален неуспех сега ќе делиме на секој втор гратиси:pos:
Па мора нешто да направат за да им дојдат луѓе. :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.042
Поени од реакции
83.481
Добро е што го напраиле у Пробиштип, нема толку да доаѓаат УЧК за да праат пиздарии. Ќе моеш на раат да се бањаш за тие пари без да мораш да мислиш на самоодбрана.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
17
Поени од реакции
22
Не е на арно ако картата е 1200 денари. За едно четиричлено семејство кое не е од Пробиштип потребни ќе бидат 1200 * 4=4800 плус превоз и јадење => 100 евра не стигнуваат. А знаејќи го стандардот наш тешко дека ќе може некој да си дозволи ваков луксуз кој изнесува скоро 1/3 од ПРОСЕЧНАТА македонска плата, а за некој тоа изнесува колку цела плата. Епа сега видете вие...
Искрено се надевам дека нема картата да биде толку скапа.
А за локацијата, па зошто да не, и во тој дел од државата ќе се привлекуваат туристи и ќе заживее малце.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Само што се вратив од Кушадаси и бев во Адаленд (демек најголем во Европа, не знам колку е точно :D) за 15 евра, а во таа цена е вклучен пат и влезница. Може да се внесе и јадење и пиење, а може да се симне влезницата и до 10 евра ако сте друшто над 7 души. :D

Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
Добро во менталитетот ни е на нас да напаѓаме нешто а уште никој не бил да каже добро е или не.Прво локацијата е топ,што ако е пробиштип нема да одиш секој ден не е тоа базен.Второ ако има добра организација од туристичкиве агенции превоз едно друго цената и не е така висока,се разбира ако е добро направено нешто како Бугарија.Турција.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Добро во менталитетот ни е на нас да напаѓаме нешто а уште никој не бил да каже добро е или не.Прво локацијата е топ,што ако е пробиштип нема да одиш секој ден не е тоа базен.Второ ако има добра организација од туристичкиве агенции превоз едно друго цената и не е така висока,се разбира ако е добро направено нешто како Бугарија.Турција.
Cekajte bre luge neka se otvori ke vidime pa posle ke plukame ili ke falime,

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Не знам за вас ама јас добив гратис

Честитки!!! Добивте ГРАТИС ВИП влезница за отварањето на првиот AQUA PARKво Македонија !

И тоа не е СЕ....
Имате ексклузивна можност со Вашата награда да поканите до 5 пријатели за кои ќе обезбедиме ВИП влезници по специјална цена од 400 ден.
Честитки, и јас исто. :)
Доделиле околу 100тина, сигурен сум. Како и да е, не е скапо 400 денари - ќе приберам уште 1-2 пријатели па се гледаме таму. :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Доделиле околу 100тина, сигурен сум. Како и да е, не е скапо 400 денари - ќе приберам уште 1-2 пријатели па се гледаме таму. :)
Честитки и до тебе :)))

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.042
Поени од реакции
83.481
Честитки и до тебе :)))
Честитки и до двајцата, вкупно.(y)
И плус честитки за сите кои добиле овакава награда.
А исто честитки и за сите кои у будучност ќе добијат бесплатни карти.

Kajgana Shop

На врв Bottom