Прва партија - пребрзо свршување

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Да да...ми се има случено. Еднашка ја така у дискотека шмекав една многу АМА многуу згодна цура. Она је била цурица из Београда:wink:...И шмек на два три пати..без муабети со боди ленгвиџот си рековме идеме надвор. Излегуваме пред дискотеката...ја гледам таква прекрасна и дрхтам. Она вика: Како то ти добро изгледашш...(ми шепотеше на уво)..и ми кажа шечеруу. И почна да ме љуби у врат. Мене коа ме мавна една куродрвица мислев ќе експлодирам. Ја фатив ја стаив на ушка и ја носам кај мене дома. Сум се соблекол за 2 секунди она исто така гола. И таман шоуто започна. Ама шоута траеше кратко. Напраив ритмички движења напред назад на два три пати....и оп..ејакулација. У себе си викам: Лее кај бе сеа. А она ми вика: Шта је шечеру...немој ми реци да си готов. Ја викам јебига шечеру. Тоа е. (ми беше незгодно)...Ми вика поише сам очекивала.
Се осетив ко на некој тинејџерски филм да глумам...каде што главната улога-типчето одма свршува. И викам: Слушај...шоуто ќе продолжи...дај ми втора шанса..ако заебам пак еве ќе си го пресечам ветувам. Она се согласи и после шоуто траеше...еден саат!...на крај ми рече...Диван си Шмеќеру мој шечеру.
(коа ќе размислам постов може да иде и во темата Еротска порно колумна :):) )
 

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
ќе тера уште ама по едно пола сат, сат од одма не ми се верува дека ќе можи.. =)
Абе два дена :icon_lol:

ама тој мислеше после пауза од пола сат или сат..таман работа ако чекам два дена :pos2:
ама мислам дека успева и веднаш после првото :pipi: налии?
 

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
ама тој мислеше после пауза од пола сат или сат..таман работа ако чекам два дена :pos2:
ама мислам дека успева и веднаш после првото :pipi: налии?
15 минути доста се бе :) Иначе совет! Немојте да пиете пред секс нема ни да ви се дигне (немојте да се начукувате, малце ако е :)) и нема ни да свршите! Ако сте пијани пазете му ја х) И да можете да свршите онда ќе утнете нешо детенце ќе искочи.
 
R

RAYTHEON23

Гостин
jas kestose vadam sooralniot seks dodeka rabotam dole so jazikot svrsuam pa posle pocnuva 'prviot' pat za nigde sum ama nalet neka e..imam cueno deka nekoi namesto sredstvata za odlozen orgazam koristat asentra antidepresant navodno pomagal ama ne znam..:smir:
 

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Ja koga seksam nemam aber da svrsam mozam duri i da se zaboravam:pos2::baeh:
Да бе, ако живеевме во Сексиленд и ако наместо Кока Кола пиевме, кхм..

Се случувало, се случува и ќе се случува.
Не влијае воопшто кај мене, се`уште со него го имам најдобриот секс.
 

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Е апсинирајте долг период, и ненадејно ви излезе работава па ќе праиме муабет дали за 30 секунди нема да свршите. Ако се пружи после 15 мин. втора шанса е тогаш нека му ја мисли малава:wink:
 
Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Tamarce znam deka ne mi veruvas ama jas koga seksam mozam mnogu da se kontroliram i ke svrsam jas koga sakam,pa ako mislis deka ne e mozno toa probaj me i ke se uveris:pos2:
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.329
Поени од реакции
7.797
Кој бе јас сум овде рекордер, ако е потребно ќе свршам уште пред да почнам.
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не мора секогаш да е кратка, ама многу е веројатно дека ќе е пократка од секоја наредна. :)
Мада лично сметам дека секој искусен маж треба да знае да си ја контролира умствено ејакулацијата и да може да ја пролонгира (не до утре де, ама барем некое време) кога сака.
 
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
947
Се зависи колку е бидем опуштен. Ако сум напнат брзо свршувам
Не е ништо страшно ако некој пребрзо свршува,
се зависи до ситуацијата, личноста и предиграта.
Се е до расположението.
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.772
Поени од реакции
82.788
...Мада лично сметам дека секој искусен маж треба да знае да си ја контролира умствено ејакулацијата и да може да ја пролонгира (не до утре де, ама барем некое време) кога сака.
True
It's all in the mind

+ уште неколку финти (собрани од индијска литература) во кои е вклучен и mind-от...

и доколку секој однос го практикувате тоа, сакате неќете ќе се испраксирате и можете и до утре. Стварно.
Научувате, за целото времетраење да можете да одржувате баланс. Пазите да не стои стрелката подолго време на hot, но и никако да не отиде на cold. За партнерот финалето е буквално на копче - кога ќе треба да се стави крај, стискаш и ја отпушташ контролата.
Овој сегмент од сексуалниот однос 90% е во умот.
 
Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Нормално е машкото да сврши побрзо, како прво само заради анатомската структура, во повеќето случаи. Првиот однос , или неколкуте први односи во една врска се случува машкото да сврши за кратко време и да му е потрбно подолго време за повторна ерекција.Сето ова е резултат на размислувањето кое му предходи на овој чин.Машките секогаш настојуваат да остават добар впечаток т.е. да ја импресионираат својата партнерка.Сето ова има негативен ефект , што не е толку чест случај кај девојките. Доколку фантазирате и размислувате односоно посакувате некоја личност подолго време , е сосем очекувано да свршите пребрзо од преголема возбуда. Ова е сосема нормално и треба како такво да биде прифатено од обата партнера.
Искуството и кондицијата се познаваат одкога вие ќе се запознаете подобро како личности а и со вашите тела, желби и потреби.(сексуални , да) :wink:
 
Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Мое мислење е дека доколку му е убаво во сексот- свршува побрзо. Но машките се секогаш побрзи, па и тоа го ставам како еден мал дел. Ова многу често ми се случува.
pa i prirodno e maskoto da svrsuva pobrzo.kako bi tecelo razmnozuvanjeto koga devojkite bi svrsiuvale pobrzo,koga pri takvi uslovi bi bile oplodeni?toa e uste edna mudrost na majkata priroda.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom