Морам да не се сложам. Не е работата за фалење, туку за взаемно задоволство. Меѓу тебе и партнерката. А ако не успееш да се исконтролираш може да има и такви како на твојот аватар. За да се биде фалбаџија не мора ни секс да се има. Ја знаеш онаа Скопска изрека... ако ебеш а не кажеш на другарите, исто ко да не си ебел. А ако не ебеш а кажеш дека си ебел, исто ко да си ебел...asterix_m напиша:Мислам дека раното свршување на прв пат е нормална реакција и неверувам дека некој може тоа да го контролира освен оние фалбаџиите, зошто бидејки при прв пат емоциите и возбудата се најголеми и нормално да свршиш брзо
Не сфатив на крај, луѓе кои срвшуваат како колку??? Не разбирам.Daniela напиша:Eeeeeee kako ne ziveevme vistinski zivot vo internetov. Ako nisto drugo ke ne rasturavte od seks. Abe ovde ima ljudi koi ne svrsavaat po 5 saati 6 pati u denot. Od kaj im samo 30 saati rotacija.
Има случеви кога од преголема возбуда машкото да неможе да го дигне или да не може да доживее оргазам, со ова првото недај боже да ти се случи на прво е*ење :pop: :pred:MeTaLcIsTe напиша:Ne mora da znaci ako na maskoto mu bilo prv pat deka ce svrsuva prebrzo....Od licno iskustvo kazuvam deka ne e taka.....
Jas na primer prviot pat edvaj svrsiv....
Не кријам...ми се има десено и да свршам и за 3 секунди т.е. само што сум влегол во неа, ама не се срамам за тоа пошто коа запознавам нова девојка, јас буквално полудувам, али затоа втора трета четврта партија...она си знае како и да е тоа е нормална работа и може на секој да му се деси, кој противречува лаже и се фали и нема ебено досеа....
Druze ic ne si vo pravo prviot pat e sekogas brz dokolku te pali partnerkata dokolku ne te pali togas lupaj dzabe ti e..Морам да не се сложам. Не е работата зафалење, туку за взаемно задоволство. Меѓу тебе и партнерката. А ако не успееш да се исконтролираш може да има и такви како на твојот аватар. За да се биде фалбаџија не мора ни секс да се има. Ја знаеш онаа Скопска изрека... ако ебеш а не кажеш на другарите, исто ко да не си ебел. А ако не ебеш а кажеш дека си ебел, исто ко да си ебел...
само да има сили потоа да можи да сврши пак т.е. да тера уште...иначе ич не ми менува
ќе тера уште ама по едно пола сат, сат од одма не ми се верува дека ќе можи.. =)