Првата плата...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Првата плата ја опнав за оригинал игра, а со кусурот не ми текнуе што направив....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па не знам колку може да се рачуна за плата,ама еднаш делев флаери во Рамстор два дена и после добиените пари ги потрошив на глупости од типот на кафиња,цигари и сл..:toe:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.222
Поени од реакции
34.509
Првата плата ми беше уствари пола плата. Отиде на нешто облека, частење во кафана и цигарчиња.
Иако 4-5 пати помала од сегашната, и се радував како никогаш! :vozbud:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
lele kolku samo bev vazna koga ja dobiv prvata plata.gi cuvav parite prvin edna nedela i im se voshituvav :kesa: ,posle gi pocastiv site niz doma(sokce,desert ovo ono),a na kraj se slupav na kozmetika.skapa pudra,maskari,parfemi..ama ok posto bese PRVA dozvoleno bese.posle sekako pocnav so stedenje i pravenje big plans

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Се сеќавам кога ја земав првата плата на сите им купив поклони и за мене не остана ништо.И од наредните им купував.Не можам да одолеам кога некој ќе види нешто сакам да му купам.Епа затоа сум без пари:toe:
Сакам едно вакво. Size - large.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Па ги потрошив на чатење дома, си купив нешто за мене, на кафе и такси. :)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Па со првата плата.... до сеа таа ми беше прва и последна али со неа си бев на одмор и си ги потрошив као сакам и многу беше лудо.. и незаборавно хехехеехехехе

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Сеуште официјално неам земено прва плата, ама и кога ке биде... Којзнае што ке направам. Гарант ке оди дел од неа за частење.

ShiNinG`sTaR

The Chosen One
Член од
29 јули 2007
Мислења
82
Поени од реакции
1
Првата плата (или дневница) ја потрошив на частење уште истиот ден и кога ја земав ама важно бев многу среќна :vozbud:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Ја добивав неделно платата од претходната работа,така да секогаш имаше за што да се троши,првите дневници отидоа на пиење и јадење во кафана,наредната недела отиде за телефон,сметка за телефон и некои остали ситници како поклончиња додека секоја наредна одеше за некое парче облека и обавезно заверување на слободна и допуна на кредит.

Е сега оваа прва плата,ќе отиде на плаќање сметки за нет,рата од кредит,некое парче облека,некое поклонче за најблиските,мала частенка,а тоа што ќе остане за секојдневни трошоци...и наредната плата ми е испланирана,таа ќе оди на заверка за семестар,и плаќање на заостанати предмети :nesvest: огин да го изгори ЕКТС,а после тоа по еден дел од платата ќе оди на страна :)

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
со првата плата ги почастив прво во канцеларија сите,дека е прва,па дома..си купив мобилен(на старо :) ) и дигитален фото апарат,уште е жив фала му на бога... :)

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24
Prvata plata otide bas na obicni gluposti.(ah kako da mi se vrati sega)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Од мојата прва плата си купив новченик,им купив на моите дома по нешто а остатокот беше целиот потрошен во еден ден на еден шанк во COOL,се разбира со друштво.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
408
Поени од реакции
30
Prvata plata mi otide na nesto obleka, castenje vo kafeana i restoranti, sve drugo, bez veze gi potrosiv...

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Prvata plata ne pamtam kako ja potrosiv.Znam deka del otide za cestenje,ama za ostatokot pojma nemam,sigurno za gluposti...

Kajgana Shop

На врв Bottom