- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
не ми требаат за ефекти, појќе за слики да залепам со музика во позадина, колку за дома или да кренам некоја песна на јутуб
Киноне ми требаат за ефекти, појќе за слики да залепам со музика во позадина, колку за дома или да кренам некоја песна на јутуб
Зашо? Ти па да не плаќаш за оперативниот систем случајно?Филозофија базирана на хуманост ааах Не ФАЛА!
Сочувство:smir:
ако го имаш едубунту 7.04 тешко ќе ојт зш имат проблем некој, јас на таков лаптоп му кладов едубунту 9.10 и без никаков проблем ги инсталирав и скајпот и флешплееротЌеможе ли некој да ми објасни како да инсталирам скајп и flash player за овие што се професорските лап топи
а каде да го најдам едубунту 9.10ако го имаш едубунту 7.04 тешко ќе ојт зш имат проблем некој, јас на таков лаптоп му кладов едубунту 9.10 и без никаков проблем ги инсталирав и скајпот и флешплеерот
иначе постапката мојш да ја видиш овде за скајп за флеш плеер
да си најдеш рикавери диск кој средуе бед сектори, и после од ново да си го инсталирашСамо што го инсталирав и ми вика: Disk has many bed sectors. (за хард дискот)
Го поделив на 15 (Filesystem) и 26 (extended). Toј вториот ич не ни ми го појавува. Знае некој шо треба да направам?