Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Отидов во битка отепав 2ца..и сеа сум 80 сила..кој има троа поеќе лебче да ми прати..за утре да работа.... nick specanz

бтв..како од голд да сменам во наши пари?

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.835
Поени од реакции
2.695
Може да ми даете линк од чет каналот никако не можам да го најдам.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
До 15ти левел мислам не може да мењава злато.

Како не стават и до 10ти левел бар да не може да се борат,порано мислам имаше нешто слично во претходната верзија.....

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
колку злато се добива со ММ медалот ?!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Абе само мене не ми отвара од Маркетот да купам нешто,или кај сите ? :/

Член од
10 април 2009
Мислења
146
Поени од реакции
9
денес станав татарин. од повардарие иначе бев. пошто не ја следам играта доволно, онака работам и тренирам, знае некој зошто ми е сменето? сега ми е татарија, повардарие

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
денес станав татарин. од повардарие иначе бев. пошто не ја следам играта доволно, онака работам и тренирам, знае некој зошто ми е сменето? сега ми е татарија, повардарие
Па не нападнаа бугарите и не освоија... моментално ја нападнаа и Западна Македонија, таму се води битка сега... оди World Map ќе си видиш...

H

HITCH

Гостин
И јас, ептен се вознемирив кога видов, ама тоа е лошото водење на државата!

Член од
10 април 2009
Мислења
146
Поени од реакции
9
а да пише некој што понатака, место да се препукуваме...пошто работев и пари не ми дадоа, а во истата фирма сум

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.835
Поени од реакции
2.695
а да пише некој што понатака, место да се препукуваме...пошто работев и пари не ми дадоа, а во истата фирма сум
Парите ти се дадени иди во Accounts ќе видиш, моментално не ти ги покажува од страна дека сме под бугарска окупација...а што понатаму?! Барај карта од некаде и пресели се во Србија...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Парите ти се дадени иди во Accounts ќе видиш, моментално не ти ги покажува од страна дека сме под бугарска окупација...а што понатаму?! Барај карта од некаде и пресели се во Србија...
Зашто да се пресели во Србија? Нели планот беше да се работи со 20 енергија во болварски фирми и заработените пари да ги менува со злато кое подоцна ќе се донира за востание?

Kajgana Shop

На врв Bottom