М
Мартин`
Гостин
Се согласувам дека не е козјнае што играва, ама да бидеме реални за разлика од повеќето останати browser игри оваа е една од подобрите.Искрено не знам што наоѓате интересно во играта, типичен poor man's mmo.
Може уште сум низок левел (13ти) па затоа ми е тапа, но за да придобиеш играчи треба барем поинтересна на почеток да биде, а не вака за да направиш добар билд треба воопшто да не се бориш на старт.
Истотака, енергијата само преку храна се регенерира, а не на дневно ниво. Вака со храната испаѓа најаки се тие што се најбогати. Акцијата е сведена на најниско ниво, дури да си висок левел пак си лимитиран со борбите ако немаш пари. Микротрансакциите според мене се најтешко срање, плати 99 евра ако сакаш 200 голд и слично, тотално нефер.
Играва на балканов е популарна, зошто прво е безпари, а второ инволвира политика, а сите знаеме најполитички оптеретен регион во светот е балканот, сите сакаме политичари да бидеме.
Чим си 13-ти левел според мене уште ја немаш доволно истражено играта, ете мене пример најинтересен дел ми се весниците. Ама има многу повеќе работта посебно ако си во Владата и да треба да одржуваш дипломатија со странски земји, некои договори ова она..
Инаку порано се регенерираше со болници кои не се трошеа и полесно се стигаше до бесплатна сила. Но, админите секако сега направија само со злато или храна.
Па не е баш бесплатна, ама на Балканов луѓето се борат со бројност поради тоа што немаат пари до толку да купат злато со реални пари.