Оди во monetary market и смени од buy gold во mkd.бтв..како од голд да сменам во наши пари?
http://qchat.rizon.net/?&channels=%23eMKDМоже да ми даете линк од чет каналот никако не можам да го најдам.
Па не нападнаа бугарите и не освоија... моментално ја нападнаа и Западна Македонија, таму се води битка сега... оди World Map ќе си видиш...денес станав татарин. од повардарие иначе бев. пошто не ја следам играта доволно, онака работам и тренирам, знае некој зошто ми е сменето? сега ми е татарија, повардарие
И јас, ептен се вознемирив кога видов, ама тоа е лошото водење на државата!денес станав татарин. од повардарие иначе бев. пошто не ја следам играта доволно, онака работам и тренирам, знае некој зошто ми е сменето? сега ми е татарија, повардарие
Ај да те изгласаме тебе за претседател, м?И јас, ептен се вознемирив кога видов, ама тоа е лошото водење на државата!
Нц, јас немам програма во 100 чекори.Ај да те изгласаме тебе за претседател, м?
Парите ти се дадени иди во Accounts ќе видиш, моментално не ти ги покажува од страна дека сме под бугарска окупација...а што понатаму?! Барај карта од некаде и пресели се во Србија...а да пише некој што понатака, место да се препукуваме...пошто работев и пари не ми дадоа, а во истата фирма сум
Зашто да се пресели во Србија? Нели планот беше да се работи со 20 енергија во болварски фирми и заработените пари да ги менува со злато кое подоцна ќе се донира за востание?Парите ти се дадени иди во Accounts ќе видиш, моментално не ти ги покажува од страна дека сме под бугарска окупација...а што понатаму?! Барај карта од некаде и пресели се во Србија...