Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

Член од
26 март 2011
Мислења
15
Поени од реакции
1
Znaci vaka mi treba pomos.Se imam registrirano vo 2010 godina na e-republic i ne ja igraev pocnav vcera pa koga sakam da pravam nekoj raboti mi bara pin.Jas si go znam kako da go doznaam??

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Znaci vaka mi treba pomos.Se imam registrirano vo 2010 godina na e-republic i ne ja igraev pocnav vcera pa koga sakam da pravam nekoj raboti mi bara pin.Jas si go znam kako da go doznaam??
Треба да пишеш тикет до админите дека си го заборавил пинот за да ти го ресетираат.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Дали ако отворам весник можете да ми фатите врски/акција да фатам 1000 сабскрајбери ради MM achievement-oт?
Ако не која е најдобрата тактика финта, и кој е временскиот распон за кој се собираат 1000 subscriber-а?
Или ќе треа да праам акции од типот “v+s = Лебче“? xD

П

Паган-др

Гостин
Дали ако отворам весник можете да ми фатите врски/акција да фатам 1000 сабскрајбери ради MM achievement-oт?
Ако не која е најдобрата тактика финта, и кој е временскиот распон за кој се собираат 1000 subscriber-а?
Те молам немој и ти да спамираш за медал. :)))

Најубав начин (барем за тие што те читаат) е убава статија. Ако те мрзи тоа, спам. Ништо повеќе.

С

Спенсер

Гостин
Има акции често,ама многу весници се пријавени,а и ќе мора еднаш да напраивш в+с= оружје/леб :) без тоа не иде...

Ако не те мрзи,состави некоја добра статија :)

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Брат ми има веќе акаунт на Ерепублик,е сеа дали ќе може и ја да направам? Да не јаде брат ми бан? Иам Wireless router.

T

Tetro

Гостин
Брат ми има веќе акаунт на Ерепублик,е сеа дали ќе може и ја да направам? Да не јаде брат ми бан? Иам Wireless router.
Банираат само ако префрлате пари и злато помеѓу двата акаунта, барем така ми пиша Плато.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Банираат само ако префрлате пари и злато помеѓу двата акаунта, барем така ми пиша Плато.
сигурно ?! да си направам 2-3 мулти да ми работат за џабе,ама да не јадам бан таман се зајачав :icon_bigg

T

Tetro

Гостин

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Барам пријателииии :) Moulinex ми е никот :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не ми е јасно како издрживме 3 фронта сеа, али арно е.
Алијансите прави 98% од штетата што ја иаме.
Тиња сме.

Член од
12 септември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
Дали има врска ако вработиш работници од 1 левел и од 8 на пример?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Дали има врска ако вработиш работници од 1 левел и од 8 на пример?

Тој од 1 левел ќе работи со помала плата но и ќе има помало производство. Тој од 8 левел ќе бара поголема плата но ќе ти произведува повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom