Треба да пишеш тикет до админите дека си го заборавил пинот за да ти го ресетираат.Znaci vaka mi treba pomos.Se imam registrirano vo 2010 godina na e-republic i ne ja igraev pocnav vcera pa koga sakam da pravam nekoj raboti mi bara pin.Jas si go znam kako da go doznaam??
Те молам немој и ти да спамираш за медал.Дали ако отворам весник можете да ми фатите врски/акција да фатам 1000 сабскрајбери ради MM achievement-oт?
Ако не која е најдобрата тактика финта, и кој е временскиот распон за кој се собираат 1000 subscriber-а?
Или ќе треа да праам акции од типот “v+s = Лебче“? xD
Има акции често,ама многу весници се пријавени,а и ќе мора еднаш да напраивш в+с= оружје/лебДали ако отворам весник можете да ми фатите врски/акција да фатам 1000 сабскрајбери ради MM achievement-oт?
Ако не која е најдобрата тактика финта, и кој е временскиот распон за кој се собираат 1000 subscriber-а?
Или ќе треа да праам акции од типот “v+s = Лебче“? xD
Банираат само ако префрлате пари и злато помеѓу двата акаунта, барем така ми пиша Плато.Брат ми има веќе акаунт на Ерепублик,е сеа дали ќе може и ја да направам? Да не јаде брат ми бан? Иам Wireless router.
сигурно ?! да си направам 2-3 мулти да ми работат за џабе,ама да не јадам бан таман се зајачав :icon_biggБанираат само ако префрлате пари и злато помеѓу двата акаунта, барем така ми пиша Плато.
Фала на ифно...ја напраив денес па ќе видимеБанираат само ако префрлате пари и злато помеѓу двата акаунта, барем така ми пиша Плато.
Е тоа не знам баш дали е дозволено.сигурно ?! да си направам 2-3 мулти да ми работат за џабе,ама да не јадам бан таман се зајачав :icon_bigg
Само не префрлајте пари.Фала на ифно...ја напраив денес па ќе видиме![]()
Дали има врска ако вработиш работници од 1 левел и од 8 на пример?