K
kalimer0
Гостин
Дечки кога почнуваат предавањата на факултетот за безбедност од Укло? На страната пишува само денови ама датум нема.
Последно уредено од модератор:
Ќе бидеш приватна. А за преслушување не знам прашај си на студентски.[DOUBLEPOST=1410051284][/DOUBLEPOST]zdravo sakam da prasam jas sum na faks zavrsiv vtora godina no go staviv faksot na pauza sakam da prasam dali sea mozam da ja prezapisam vtora povtorno zaradi toa sto ostaiv mn predmeti i nejkam da odam na treta dali ke mozam vtora povtorno da ja slusam i dali bi me prefrlile vo privatna kvota ili bi ostanal na drzavna
Што е разликата помеѓу овие два? И каде може да се полагаат?Ќе си положиш ТОЕФЛ или ИЕЛТС, и готово.
прашање е ти колку си паметен и функционираш под притисок за да стигнеш да ги положиш предметите од 4та и да фатиш рок за матура и глупостите.Има ли некој што во средно земал 2 години во една ?Сакам трета и четврта во една да ги поминам но од гимназијата кај што учам не познавам некој што земал 2 во 1 па ако има тука некој таков да се посоветувам малку ,колку е тоа паметно
ТОЕФЛ е американска институција, ИЕЛТС британска.Што е разликата помеѓу овие два? И каде може да се полагаат?
У пошта имаш најмала провизија. Ама за таксена марка секаде е исто. И уплаќај пред 12 саат.Дечки, која банка зима најмала провизија за уплатници за админ такси и партиципација?
Види вака имаш повеќе училишта за странски јазици а и располагаат со англиски и германски.Оксфорд ,Пикадилис и Кочо Рацин би ти ги препорачала и мислам дека имаш попуст за 2 курса ако земе.Касно го видов мислењево ама ако досега не си ја запишала побрзај до понеделник гледај да завршиш бидејќи завршуваат уписите а од 15ти па натака почнуваат со часовикерка ми е шесто одделение
незнам каде да ја запишам на германски и англиски курс
во Скопје значи