Има многу критериуми за мене, а и сите се малку тешки и уште помалку реални. Знам дека е така, но само си кажувам мое мислење, нали
Критериум за добар маж пред се` ми е оригиналноста. Да е посебен и различен од сите ашлаци. На пример, да е крајно културен, но и крајно вулгарен кога треба. Да знае да ми покажува нови работи и искуства, на начин на кој би ги прифатила. Да не е мамин син, да е доволно паметен сам да се издржува и да не зависи од никого, но да знае да каже кога му треба нешто. Да е работлив, но да не си оди да легнува од 22h. Да се снаоѓа добро, но да не заборава дека е со мене во поголемо друштво. Да е секогаш среден, но да изгледа на маж и да не пати по искривено испеглан раб од маичката. Да мириса убаво, но да нема издепилирани веѓи. Да нема коцки на стомак, а да има прифатливо добро стомаче. Да знае да игра за да ми е интересен во дискотека. Да се разбира од музика за да си пееме убави песни. Да пие кога има повод, а не секогаш или никогаш. Да сака животни! Да знае да вози добро и да не се плаши да се трка со мене. Да сака патувања! Да може да ме смее кога сум најнервозна. Да знае да се лути, но да знае до кога јас можам да се извинувам
Мора да сака друштвени игри. Всушност без тоа, секој човек е досаден.
И да... никогаш да не ме лаже.