По кој критериум цениме дали еден маж е добар маж или не е?

Sakaat a i voopsto neznaat sto sakaat.Vo sekoj slucaj, imaat edni kriteriumi koi za odreden period pocnuvaat da im izgledaat ednolicno i monotono, i potoa pravat nekoja "mala"izmena pa toa znaci deka na partnerot mandatot mu izminal. Preminal vo kategorijata..izziveana rabota, ne e interesen, pa po novite kriteriumi se bara nov partner. Koj za zal po nekolku godini ...ista prikazna kako i prethodniot. Zenite nemaat kriteriumi, zenite imaat samo zelba za dominacija koja koga ke ja dobijat neznaat sto pravat i bidejki partnerot stanuva nedominanten, a so toa po avtomatizam e i nesposoben i neinteresen, baraat nov, interesen, sposoben, abe maz, a ne ligus koj im odi po gazot...

Хмм па да биде пред се искрен,симпатичен,да имаме заеднички работи кои би не поврзувале,да биде интересен кога треба,да има карактер (едноставно кога ќе каже нешто тоа да биде). Сега за сега овие работи се доволни. :)

ако споредувате со мене - ни едено машко нема да ви биде идеално.

Понашање- на само и у друштво... Никој нејќе сељак...

ако споредувате со мене - ни едено машко нема да ви биде идеално.
Во право си. Не сум имала дечко од моментот кога почнав да ги споредувам со тебе.

Во право си. Не сум имала дечко од моментот кога почнав да ги споредувам со тебе.
уште еден млад живот уништен од мојата неодолива совршеност...

Drustven, ljubezen, ambiciozen, go ceni toa sto go ima pokraj sebe i nemoze bilo kakva da go ima :D

Сигурно да ви оди по газот, на глава да му се качувате, а притоа да не ви вели ни А. Така малку потака, макар шо се најдува и вакво нешто :)

викенди,одмори,шопинзи,мопинзи уште само фали да ја однесе на Плутон : )

тоа ти е совршен маж..

Kombinacija od 2-3ca "poluidealni"....dokazano za mitot idealna zena, valjda vazi i ovde;)

1. Изгледа уредно. Без разлика каков стил на облекување има, никогаш не се појавува со непеглани алишта, неуредна брада или фризура.
2. Редовно кажува благодарам и се интересира за другите, наместо да зборува само за себе. Искрен е и дава комплименти. Шири позитивна енергија и знае да направи луѓето да се чувствуваат посебно.
3. Секогаш е добар партнер. Нема ништо пошармантно од маж кој знае да ја почитува и цени жената што е до него.
4. Никогаш не ги омаловажува и озборува другите. Зборува со почит и внимава како се изразува.
5. Секогаш е точен. Неточноста до одреден степен значи и арогантност, затоа што на таков начин оној што доцни покажува дека неговото време е поважно од времето на оние кои чекаат.
Ти со ова боље некоја девојка да си најдеш, пошто вистинки маж не е ништо барем повеќето од овие наведени работи.
На пример првото, немам време за пеглање, мразам да пеглам
2.Кажувам фала ама знам да кажам марш у пизду матер
3.Почитувам ама имам и свое јас
4.Ме заболе за другите
5.Точен сум ама знам и да заглавам некогаш

Ти со ова боље некоја девојка да си најдеш, пошто вистинки маж не е ништо барем повеќето од овие наведени работи.
На пример првото, немам време за пеглање, мразам да пеглам
2.Кажувам фала ама знам да кажам марш у пизду матер
3.Почитувам ама имам и свое јас
4.Ме заболе за другите
5.Точен сум ама знам и да заглавам некогаш

Мојот коментар беше реплика на прашањето ‘‘како јас го замислувам принцот на бел коњ‘‘ :X3:
И јас си го кажав своето мислење, а ти тука си одговорил за себе си и воопшто негледам причина зошто би морале да се согласуваме во ставовите, нели;)

Мојот коментар беше реплика на прашањето ‘‘како јас го замислувам принцот на бел коњ‘‘ :X3:
И јас си го кажав своето мислење, а ти тука си одговорил за себе си и воопшто негледам причина зошто би морале да се согласуваме во ставовите, нели;)
Па според мене и луѓето кои се мои другари вадам заклучок како треба да изгледа еден вистински маж.
Ти овие што ги наброја таков може да биде само некое другарче на Боки 13 .

Па според мене и луѓето кои се мои другари вадам заклучок како треба да изгледа еден вистински маж.
Ти овие што ги наброја таков може да биде само некое другарче на Боки 13 .

Некое другарче на Боки 13 :facepalm:

Уредноста, хигиената, манирите и културното однесување на нормален човек според тебе се одлика на Боки 13 o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom