Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
M_22 напиша:
moze li nekoj da mi pomogne pls
Imam sony ericsson k700i ke moze li nekoj da mi kaze so treba da si kupam za da moze slikite da mi se prefrlat od mob na kompjuter i sto treba da si instaliram na kompjuterot
Ќе си купиш од Германос Блутут тоа ти е како УСБ го ставаш во УСБ го инсталираш ќе уклучиш блутут на мобилниот и си тураш слики од телефонот на компјутер и обратно!
П.С Апаратчето е 1000 денари!Џабе!:kajg::star::kajg::star:

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.416
Поени од реакции
608
M_22 напиша:
Imam sony ericsson k700i ke moze li nekoj da mi kaze so treba da si kupam za da moze slikite da mi se prefrlat od mob na kompjuter i sto treba da si instaliram na kompjuterot
Купи си блутут адаптер:star:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
M_22 напиша:
немора да си купи блутут адаптер може и со инфраред адаптер...самиот нека одлучи...кога купува блутут адаптер мора да му е компатабилен со телефонот и да го додаде на листата на телефонот блутут адаптерот како и било кој блутут уред слишалка и сл..:coffee:

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Aman bre tie mobilni...
Dajte nemate nekoj drug problem ta ste se fatile za mobinite...
c c ccc

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Allita напиша:
немора да си купи блутут адаптер може и со инфраред адаптер...самиот нека одлучи...кога купува блутут адаптер мора да му е компатабилен со телефонот и да го додаде на листата на телефонот блутут адаптерот како и било кој блутут уред слишалка и сл..:coffee:
Па глупо е со инфраред треба телефонот да го држиш само овака го туриш апаратчето во УСБ ти дреми у кревет ондак ти се праќа!

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
имам Самсунг d500, и знам како можам преку Bluetooth да пренесвам од мобилен на компјутер, ама незнам како од компјутер на мобилен...хелп плис?

V

Vlad II Draculea

Гостин
Имаш блутут стикче? ако не купи има програмче и другото е лесно и сама че го сватиш
МаРиНа`Ох напиша:
имам Самсунг d500, и знам како можам преку Bluetooth да пренесвам од мобилен на компјутер, ама незнам како од компјутер на мобилен...хелп плис?

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
абе иам стикче ама нематттт таква опција :(

V

Vlad II Draculea

Гостин
МаРиНа`Ох напиша:
абе иам стикче ама нематттт таква опција :(
не ти дадоја цдејка со драјвери??? и програмче.. мислам дека треба да имаш едно цд? ако имаш има во него инструкции..

иначе стандарт простапка е.. ставаш блутото во конфљутор... пушташ програмчео уклучувам мобиљката на блутут опцијата и стегаш серацх на конфљукторо.. требт да се најдат.. некои блутути се и со акаунти..

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
тенкју, ај тинк ај вил мениџ нау самхау, вит д хелп оф Гад :)

Член од
20 февруари 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
dali mozi da mi dadete software za motorola v180 ili soodvetna web strana za da mozam da go downlodiram sekade probuvav i ne mozam da najdam nikade odnapred blagodaram

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Pa K700i podrzuva mp3 so znaci mozes da simnes bilo kakva mp3 muzika.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Ве молам дали некој може да ме упати каде може да отклучам (има блокажа не може да ставам мобимак сим картичка, т.е. Unlock-ирање ми треба) за Nokia 6680

Ако знете некој што тоа го може... или ако има некој од тука што работи со тоа нека ми напише ПП да се договриме.... имам 5 такви телефони засега... и плаќам поштено за услугата :icon_lol: ... фала однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom