Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
Која е процедурата да се одклучи мобилен телефоно од Тмобиле со код ? Кога се јавив на корисничка поддршка ми рекоа дека мора да поминат 24 месеци. Има опција да се набабви кодот пред периодот од 24 месеци и гаранцијата да биде валидна ?
опција - сервис за мобилни ќе го отклучат. дали со тоа губиш гаранција не знам. прочитај што пишува на гарантет лист

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Која е процедурата да се одклучи мобилен телефоно од Тмобиле со код ? Кога се јавив на корисничка поддршка ми рекоа дека мора да поминат 24 месеци. Има опција да се набабви кодот пред периодот од 24 месеци и гаранцијата да биде валидна ?
За кој телефон?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
На LG L70 ми се расипаа soft keys. Колку би чинела нивна поправка?

И каде може да најдам гумена маска за него? (со сигурност)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
На LG L70 ми се расипаа soft keys. Колку би чинела нивна поправка?

И каде може да најдам гумена маска за него? (со сигурност)
Тоа е тачот, не се посебно тие копчиња, ако се решиш да го правиш пиши ПП
ќе ти најдам и футрола

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Дечки имам еден проблем се надевам на правото место пишувам. Имам хуавеи п9 и која апликација да ја пуштам gps от слабо функционира односно слабо фаќа сигнал... значи работи кратко време па ке изгуби конекција и додека се конектира му треба солго време. Некој да имал сличен проблем и како го решил?

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
nekoe pametno programce za avtomatizacija ukluci iskluci na prenosot na podatoci? naprimer da se ukluci data na sekoj saat po edna minuta i potoa samo da se iskluci i taka nonstop da raboti namesto da e data stalno ukluceno.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
nekoe pametno programce za avtomatizacija ukluci iskluci na prenosot na podatoci? naprimer da se ukluci data na sekoj saat po edna minuta i potoa samo da se iskluci i taka nonstop da raboti namesto da e data stalno ukluceno.
Има виџети како прекидачч да ти стои на позадина

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Има виџети како прекидачч да ти стои на позадина
ima i samiot telefon takov shortcut ako treba, i ima notifikaciski komandi gore na lizganje. toa ne mi vrsi rabota.
mnogu se poznava ako mi e internetot nonstop uklucen pobrzo ja prazni baterijata. koga e isklucen duplo povece mi trae. pa zatoa fino bi bilo ako ima nekoja aplikacija taka na saat dva sama da go vkluci internetot bez da go uklucuva displejot i posle minuta dve odma da go iskluci, tolku da se vidi ako stignalo neso novo na viber ili mejl. onaka ko so pisa ti mora racno da go drkam telefonot, ziva zaebancija.;):D[DOUBLEPOST=1500526887][/DOUBLEPOST]neso ko ovaa aplikacija bi bilo top, samo ovaa e stara i ne raboti na android5 i nagore. ima li neso slicno ama ponovo?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.previtali.ac&hl=en

Последно уредено:

gug1

њњ
Член од
14 мај 2011
Мислења
330
Поени од реакции
101
ima i samiot telefon takov shortcut ako treba, i ima notifikaciski komandi gore na lizganje. toa ne mi vrsi rabota.
mnogu se poznava ako mi e internetot nonstop uklucen pobrzo ja prazni baterijata. koga e isklucen duplo povece mi trae. pa zatoa fino bi bilo ako ima nekoja aplikacija taka na saat dva sama da go vkluci internetot bez da go uklucuva displejot i posle minuta dve odma da go iskluci, tolku da se vidi ako stignalo neso novo na viber ili mejl. onaka ko so pisa ti mora racno da go drkam telefonot, ziva zaebancija.;):D[DOUBLEPOST=1500526887][/DOUBLEPOST]neso ko ovaa aplikacija bi bilo top, samo ovaa e stara i ne raboti na android5 i nagore. ima li neso slicno ama ponovo?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.previtali.ac&hl=en
Има апликација таскер. мислам се вика, со тоа што ти требат роот пермисии на тел и мало познавање на програмирање, ИЛИ да знаеш да гуглаш добро :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Самсунг с6, само што пројде гаранцијата пред две недели и како за беља почна да зеза од пред 2/3 дена.
Телефонот почна да се гаси а батерија си има, прво очна да се гаси на 30/40% сега веќе и на 70/80%. Додека не се уклучи на полнач телефонот не се пали воопшто.
Телефонот го имам две години, купен е од Т Мобиле, беше со две годишна гаранција.
Чаре, до батеријата е или нешто софтверски ?

Kajgana Shop

На врв Bottom