пробај од recovery ако има ресетирај battery stats.Самсунг с6, само што пројде гаранцијата пред две недели и како за беља почна да зеза од пред 2/3 дена.
Телефонот почна да се гаси а батерија си има, прво очна да се гаси на 30/40% сега веќе и на 70/80%. Додека не се уклучи на полнач телефонот не се пали воопшто.
Телефонот го имам две години, купен е од Т Мобиле, беше со две годишна гаранција.
Чаре, до батеријата е или нешто софтверски ?
Со фаст полнење ако си го терал цело време толку е од батеријатаСамсунг с6, само што пројде гаранцијата пред две недели и како за беља почна да зеза од пред 2/3 дена.
Телефонот почна да се гаси а батерија си има, прво очна да се гаси на 30/40% сега веќе и на 70/80%. Додека не се уклучи на полнач телефонот не се пали воопшто.
Телефонот го имам две години, купен е од Т Мобиле, беше со две годишна гаранција.
Чаре, до батеријата е или нешто софтверски ?
Цело време со фаст.Со фаст полнење ако си го терал цело време толку е од батеријата
добро и толку време што издржала
Yep, 30e[DOUBLEPOST=1500588410][/DOUBLEPOST]Цело време со фаст.
Замена на батеријата препорачуваш и колку би коштало сето тоа ?
Немора да го мачиш и така па ... јас сите ги полнам со 2А полнач ама со исклучена опцијата за фаст, не ја крева волтажата на 9V туку си оди стандард на 5Vјас користам полнач со најмала ампеража, кој најспоро го полни телефонот. така батеријата најмногу се заштитува
ниедно, земи си самсунгШто од хиаоми е најдобро во моментов до 200 евра?
Нешто над 200еур,редми 4 проШто од хиаоми е најдобро во моментов до 200 евра?
Redmi Note 4X 3/32GB.Што од хиаоми е најдобро во моментов до 200 евра?
LG SpiritPredlog telefon so ekran ispod 5 inči( poradi goleminata za dete)....
Ne mi se brza...bidejki prvo treba da ja šitnam obaa kineskata kopija na Ajfon(BlackWiev A6)...
Nešto so slični dimenzii....
S3 neoPredlog telefon so ekran ispod 5 inči( poradi goleminata za dete)....
Ne mi se brza...bidejki prvo treba da ja šitnam obaa kineskata kopija na Ajfon(BlackWiev A6)...
Nešto so slični dimenzii....
Koga go zemav na dogovor J3(2016)....ovoj telefon beše tuka negde so cenata...LG Spirit
Сега ќе ти го дадам половен на добра цена, пиши на ПП ако сакашKoga go zemav na dogovor J3(2016)....ovoj telefon beše tuka negde so cenata...