- Член од
- 18 ноември 2011
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 2
Zdravo Decki,
ima li nekoj od vas koristeno ili koristi huawei honor 8 ?
kako e zadovolen?
ima li nekoj od vas koristeno ili koristi huawei honor 8 ?
kako e zadovolen?
Баш си избрал J3. Најниската класа од Самсунг. Не очекувај ништо подобро и од него. Тиња е.Prvo BlacWiev to go plativ 5990....i sega mi e na servis( pod garancija)..dvete(i prednata i zadnata) kamera se napolnija so prašina, pa sega gi vadi slikite matni, a kako vtoro "storage"-ot kompletno se izmeša, pa mi pojažuva interna memorija kako sd i obratno
A za soprugata zedov J3 i nemožam da pravam razlika....nema smisla..
pa koj te teral da zemas krs. toj blackview so si go platil 6 bona realno ne vredi ni dva. isto kako j3 so ne vredi ni 3 bona. ke si zemes nekoj asalen xiaomi, meizu, zte, leeco pa da vidis. eve jas od internet zemav nubia z7 max, me fati pomalku od 100e telefonot e avion, zamerka samo za baterijata ama u globala site 5.5 incni so fulhd gore dole edvaj dva dena drzat.Prvo BlacWiev to go plativ 5990....i sega mi e na servis( pod garancija)..dvete(i prednata i zadnata) kamera se napolnija so prašina, pa sega gi vadi slikite matni, a kako vtoro "storage"-ot kompletno se izmeša, pa mi pojažuva interna memorija kako sd i obratno
A za soprugata zedov J3 i nemožam da pravam razlika....nema smisla..
A što da zemam za dete? Mi trebaše telefon ispod 5 inči.....a tvojot e uste pogolem...5.5pa koj te teral da zemas krs. toj blackview so si go platil 6 bona realno ne vredi ni dva.
Да, околу 6500 денари е комплет екран + стакло.Денес успеав да го напукнам Горила стаклото од мојот Самсунг А5-2016. Дали се исплати да се менува и дали телефонот исто ќе функционира? Дали ќе му вградат оригинално стакло или има за нив копии? Во Ледиком ми рекоа дека замената ќе ме чини 6.500 денари.
Staklo 3800, ekran+staklo 9000Kolku bi koštalo promena na staklo ili cel displej na A5(2017)...
Moj drugar ako ne go zemi...se mislam jas da go zemam za okolu 100 evra skršen. Koristen samo 1 mesec
ne si so site zimi sve.Kolku bi koštalo promena na staklo ili cel displej na A5(2017)...
Moj drugar ako ne go zemi...se mislam jas da go zemam za okolu 100 evra skršen. Koristen samo 1 mesec
Oti be??????? Nad 400 evra e vo salonite...vaka za 200 mozi da se " kompletira"ne si so site zimi sve.