Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
АБре како да менам мапи на нокиа 6110 навигаторрр?????????!!!!

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Андроид 2.1

Во сетинзи немаш унинстал брат, неможеш маркетот да го избришеш од никаде. Проблемот е шо јас неможам ни поново да го ре-инсталирам ни па да инсталирам нешто друго.
Не ти пишав да го избришеш маркетот туку да му ги избришеш апдејтите (на маркетот) ако воопшто ги има. :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Гледав низ нет, ама заебано е малце. Нашо е детево, ФДеспотовски ама англискиот не му е ИЧ ЈАСЕН и неможам да го разберам што треба да се направи. Ќе почекам некое решение или ќе го дадам на некој да ми го апдејтува во 2.2.1
Прашај го на Македонски тогаш, DualCore му е никот и тука и на гсм.мк

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Прашај го на Македонски тогаш, DualCore му е никот и тука и на гсм.мк
Го апдејтирам во моментот во верзија која што ми ја дава од LG official, па ќе видиме што ќе биде. Ако ми треба помош, ќе му пишам сигурно. Thanks :)

Член од
10 јули 2010
Мислења
31
Поени од реакции
0
Имам Iphone 3G со IOS 3.1.3 и не можам да инсталирам Skype. поновата верзија што ја има на нет бара да имам понов IOS. :S Дали го има некој стариот Skype да го закачи?
Поззз

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Имам Iphone 3G со IOS 3.1.3 и не можам да инсталирам Skype. поновата верзија што ја има на нет бара да имам понов IOS. :S Дали го има некој стариот Skype да го закачи?
Поззз
Апдејтувај го на 4.2.1 преку ајтјунс.
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 10:30 ---
Поззз
Апдејтувај го на 4.2.1 преку ајтјунс.

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Како да спуштам за Sony Ericsson Yendo речник? Од интернет од телефон, ама преку која страна и апликација, ај ако знае нека ми пише некој(хитно е)

Член од
1 септември 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Ќе може ли некој да ми каже како да се конектирам на рутер со Samsung s5620 , ако е мрежата на рутерот без заштита (лозинка) се конектира без проблем, а ако има заштита не сака (нема одговор од пристапно место... блабла)

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Па ако има заштита (пасворд) нормално дека треба да го знаеш пасвордот за да влезеш..Ако го знаеш можда не го пишуваш правилно...

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Ајде некое мислење за овој MOTOROLA Fire XT530. Гледам многу почнаа да го фалат, па дали е само комерцијала или телефончето навистина вреди?

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Ајде некое мислење за овој MOTOROLA Fire XT530. Гледам многу почнаа да го фалат, па дали е само комерцијала или телефончето навистина вреди?
Да не се повторуваме тука имаше мала дискусија за телефонов.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ај без мемориска, ако не пробај на сервис мада ми мириса на процесор шознам
Slave проблем, често е. Без сим картички рестартира или само со една сим картичка? Доколку рестартира со една сим картичка, пробај преместија на другиот слот и види.

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Како да спуштам за Sony Ericsson Yendo речник? Од интернет од телефон, ама преку која страна и апликација, ај ако знае нека ми пише некој(хитно е)
Некој знаее?

H

HoT IcE

Гостин
Колку е штетно да се носат 2 мобилни одеднаш? Заради понудиве на нашиве оператори принуден сум да користам два телефони со картички од Т-Лопови и ВИП, па затоа ме интересира ова.
Или пак подобро решение е Dual Sim телефон? Или и тој е исто штетен?

Член од
7 февруари 2012
Мислења
26
Поени од реакции
2
Alcatel OT 995?? Сакам да слушнам критики и пофалби од некој што има лично искуство со овај телефон или пак негов близок има ваков телефон. Благодарам однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom