axx...немам Wireless рутер..:/SSID ти е името на вајрлес мрежата. Доколку имаш вајрлес рутер и ако знаеш како ти се вика мрежата слободно ќе си се конектираш на неа.
axx...немам Wireless рутер..:/SSID ти е името на вајрлес мрежата. Доколку имаш вајрлес рутер и ако знаеш како ти се вика мрежата слободно ќе си се конектираш на неа.
епа чорба .axx...немам Wireless рутер..:/
комшиката има таков рутер.. треба да и го дознаам името на вајрлес мрежата?епа чорба .
lol, сака вајрлес интернет а немаш мрежа.axx...немам Wireless рутер..:/
Името и лозинката(најверојатно и е кодирана мрежата).комшиката има таков рутер.. треба да и го дознаам името на вајрлес мрежата?
Ok.. falalol, сака вајрлес интернет а немаш мрежа.
Тогаш или кради им ја мрежата на комшиите ако не им е кодирана, ако не, па, купи си вајрлес рутер.
абе не треба име бее, иди само скенирај и ќе најде, али послем треба пасворд... што ќе ти е името, сам го наоѓа.Ко блутот нешо разбираш?комшиката има таков рутер.. треба да и го дознаам името на вајрлес мрежата?
Ama kaj mene non stop vika Скенирање i pak nisto.. go snemuva toa Скенирање i odam uklucuvam Browser i nemozham da ukl nisto ;Sабе не треба име бее, иди само скенирај и ќе најде, али послем треба пасворд... што ќе ти е името, сам го наоѓа.Ко блутот нешо разбираш?
епа комшиката нема вифи или и е слаб рутерот, илим е далеку од тебе или и е искл рутерот. Ајде вака иди нека ти свари кафе и оп имам телефон де кажи да симнам тоа мачето, и ќе ти каже пасс , и оп на смеа на шала може ќе буцнеш.Ama kaj mene non stop vika Скенирање i pak nisto.. go snemuva toa Скенирање i odam uklucuvam Browser i nemozham da ukl nisto ;S
Хехехе, ја кај комшиката отидов да и го опраам компјутерот и мојот си го однесов, демек треба нешто од мојот да и пренесам на најзиниот. Ја прашав за лозинката на рутерот, си се пуштив и си симнував игри со голема брзина, а на нејзе и викав "чекај имам уште малце да ти пренесам, демек и ставав анти-вирус и инсталирам некои важни програми за заштита од хакери".епа комшиката нема вифи или и е слаб рутерот, илим е далеку од тебе или и е искл рутерот. Ајде вака иди нека ти свари кафе и оп имам телефон де кажи да симнам тоа мачето, и ќе ти каже пасс , и оп на смеа на шала може ќе буцнеш.
пс кога ќе заврши скенирањето ти дава мрежи, ако не дава нема у близина
lol.. ahaahhaha.. ama inaku ne mi e samo komsika tuku i bratucedka i zatoa kje ja prasham ubavo dali kje saka da mi dadeХехехе, ја кај комшиката отидов да и го опраам компјутерот и мојот си го однесов, демек треба нешто од мојот да и пренесам на најзиниот. Ја прашав за лозинката на рутерот, си се пуштив и си симнував игри со голема брзина, а на нејзе и викав "чекај имам уште малце да ти пренесам, демек и ставав анти-вирус и инсталирам некои важни програми за заштита од хакери".
Problem solved, штом ти е братучедка одма прашувај ја.lol.. ahaahhaha.. ama inaku ne mi e samo komsika tuku i bratucedka i zatoa kje ja prasham ubavo dali kje saka da mi dade
Андроид 2.1Која верзија на андроид ја имаш?
А да пробаш во settings/apps и стисни на маркет а потоа Uninstall updates. Пробај не е страшно, може ке проработи.
Епа стави си кастом ром, треба да го рутираш па ово оно ... имаш туториали по нетАндроид 2.1
Да знаеш дека грешиш ... ама твое си еБлагодарам на сите за помошта околу изборот за моторолата, но сепак се одлучив за неа.
Епа стави си кастом ром, треба да го рутираш па ово оно ... имаш туториали по нет
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 21:05 ---