axx...немам Wireless рутер..:/SSID ти е името на вајрлес мрежата. Доколку имаш вајрлес рутер и ако знаеш како ти се вика мрежата слободно ќе си се конектираш на неа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
axx...немам Wireless рутер..:/SSID ти е името на вајрлес мрежата. Доколку имаш вајрлес рутер и ако знаеш како ти се вика мрежата слободно ќе си се конектираш на неа.
епа чорба .axx...немам Wireless рутер..:/
комшиката има таков рутер..епа чорба .
axx...немам Wireless рутер..:/
комшиката има таков рутер..треба да и го дознаам името на вајрлес мрежата?
![]()
Ok.. falalol, сака вајрлес интернет а немаш мрежа.
Тогаш или кради им ја мрежата на комшиите ако не им е кодирана, ако не, па, купи си вајрлес рутер.![]()
абе не треба име бее, иди само скенирај и ќе најде, али послем треба пасворд... што ќе ти е името, сам го наоѓа.Ко блутот нешо разбираш?комшиката има таков рутер..треба да и го дознаам името на вајрлес мрежата?
![]()
Ama kaj mene non stop vika Скенирање i pak nisto.. go snemuva toa Скенирање i odam uklucuvam Browser i nemozham da ukl nisto ;Sабе не треба име бее, иди само скенирај и ќе најде, али послем треба пасворд... што ќе ти е името, сам го наоѓа.Ко блутот нешо разбираш?
епа комшиката нема вифи или и е слаб рутерот, илим е далеку од тебе или и е искл рутерот. Ајде вака иди нека ти свари кафе и оп имам телефон де кажи да симнам тоа мачето, и ќе ти каже пасс , и оп на смеа на шала може ќе буцнеш.Ama kaj mene non stop vika Скенирање i pak nisto.. go snemuva toa Скенирање i odam uklucuvam Browser i nemozham da ukl nisto ;S
епа комшиката нема вифи или и е слаб рутерот, илим е далеку од тебе или и е искл рутерот. Ајде вака иди нека ти свари кафе и оп имам телефон де кажи да симнам тоа мачето, и ќе ти каже пасс , и оп на смеа на шала може ќе буцнеш.
пс кога ќе заврши скенирањето ти дава мрежи, ако не дава нема у близина
lol.. ahaahhaha.. ama inaku ne mi e samo komsika tuku i bratucedka i zatoa kje ja prasham ubavo dali kje saka da mi dadeХехехе, ја кај комшиката отидов да и го опраам компјутерот и мојот си го однесов, демек треба нешто од мојот да и пренесам на најзиниот. Ја прашав за лозинката на рутерот, си се пуштив и си симнував игри со голема брзина, а на нејзе и викав "чекај имам уште малце да ти пренесам, демек и ставав анти-вирус и инсталирам некои важни програми за заштита од хакери".![]()
![]()
lol.. ahaahhaha.. ama inaku ne mi e samo komsika tuku i bratucedka i zatoa kje ja prasham ubavo dali kje saka da mi dade
Која верзија на андроид ја имаш?
А да пробаш во settings/apps и стисни на маркет а потоа Uninstall updates. Пробај не е страшно, може ке проработи.![]()
Андроид 2.1
Благодарам на сите за помошта околу изборот за моторолата, но сепак се одлучив за неа.![]()
Епа стави си кастом ром, треба да го рутираш па ово оно ... имаш туториали по нет
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 21:05 ---